Събития Дистрикт гуверньорът на Ротари България Валентин Стоянов направи официални срещи в Стара Загора (видео)

Дистрикт гуверньорът на Ротари България Валентин Стоянов направи официални срещи в Стара Загора (видео)

Вторник, 05 ноември 2013 г., 12:37
Размер на буквите

Дистрикт гуверньор Ротири България областен управител Стара ЗагораДистрикт гуверньорът за 2013/2014 г. на Ротари дистрикт 2482 България доц. д-р Валентин Стоянов, който е първият старозагорец избран за Дистрикт гуверньор, направи официално посещение в Стара Загора. Той се срещна с областния управител Живка Аладжова, с кмета Живко Тодоров, с журналисти и с членове на старозагорското ротарианското семейство, което обединява клубовете на Ротари, Интеракт, Ротаракт и Инер Уил.

На официалната среща с областния управител Живка Аладжова бяха обсъдени възможностите за съвместни инициативи между областна администрация и Ротари клубовете. На срещата присъстваха и представители на Ротари клуб Стара Загора, сред които беше и, президента Драгомир Кулезич, секретарят Ангел Ангелов и Асистент гуверньорът Николай Шопов.
Доц. Стоянов представи основните дейности на Ротари България. На територията на област Стара Загора има три Ротари клуба, в България клубовете са 87. Организацията разполага с добре подготвени експерти и множество партньори, които биха могли да подпомогнат дейността на администрацията при съвместни инициативи. Ротарианците организират благотворителни кампании в сферите на здравеопазването, образованието, екологията, социалните дейности и други, каза доц. Валентин Стоянов. Дистрикт гуверньорът припомни и за активната работа на ротарианското движение по програмата Полио плюс за борба с полиомиелита.

Областният управител Живка Аладжова изрази подкрепата си към проектите, по които работят членовете на Ротари клубовете. В мое лице имате съмишленик, каза Живка Аладжова. Тя също запозна гостите си с основните приоритети в дейността на областната администрация. Аладжова представи съвместната дейност с граждански организации, които активно изразяват своята позиция по проблеми в област Стара Загора чрез Обществения консултативен съвет. Уточни също, че съветът е отворена структура и представи взетите до момента решения относно УМБАЛ Проф. д-р Стоян Киркович, в сферата на науката и образованието, както и други приоритети.

Доц. Стоянов връчи на областния управител Живка Аладжова значка и знаме с логото на Ротари Интернешънъл, изразявайки благодарността си за проведената среща и надежда за успешна съвместна дейност.

Първият старозагорец Дистрикт гуверньор на Ротари дистрикт 2482 България се срещна и с кмета на Стара Загора Живко Тодоров. Възможностите за взаимодействие са много и са в сфери, които са важни за цялото общество, се каза на срещата между Живко Тодоров и доц. Валентин Стоянов, на която също присъстваха и Асистент гуверньорът Николай Шопов, Николай Колев, председател на комисия за Фондация Ротари към Ротари клуб Стара Загора и членове на ръководството на Ротари клуб Стара Загора - президентътДрагомир Кулезич и секретарят Ангел Ангелов. На срещата беше обсъдено взаимодействието на Ротари клуб Стара Загора и Община Стара Загора за осъществяване на проект по глобалните грантове на Фондация Ротари на тема Общодостъпна градска среда: Обществени тоалетни за хора с проблеми в придвижването, използващи инвалидни колички. Бяха начертани конкретните стъпки от страна на общината и на Ротари клуб Стара Загора за осъществяване на проекта.

По време на срещата с членовете на Ротари клуб Стара Загора и с представители на останалите клубове от старозагорското ротарианското семейство - Интеракт, Ротаракт и Инер Уил - Дистрикт гуверньорът беше запознат с изпълнението на клубните проекти и техните цели.

Доц. Валентин Стоянов представи актуалните цели и проектите на Ротари Интернешънал, Ротари дистрикт 2482 България и връзката им с дейността на Ротари клуб Стара Загора. Той поздрави всички старозагорски клубове, които имат водещи позиции в своите дистрикти и пожела на техните ръководители да продължават успешното си развитие и работа в полза на обществото.

По време на срещата Дистрикт гуверньорът Валентин Стоянов и президентът на Ротари клуб Стара Загора Драгомир Кулезич си размениха флагове, като символ на успешна и бъдеща съвместна работа.

Живка Аладжова, областен управител на Стара Загора - среща с Дистрикт Гуверньора на Ротари България Валентин Стоянов

Среща на областния управител на Стара Загора Живка Аладжова с Дистрикт Гуверньорът на Ротари България доц. д-р Валентин Стоянов (в средата), Николай Шопов, Асистент Гуверньор на Ротари България (вдясно) и ръководството на Ротари клуб Стара Загора - Ангел Ангелов, секретар на Ротари клуб Стара Загора (вляво) и президента на Ротари клуб Стара Загора Драгомир Кулезич

Срещата с кмета на Стара Загора Живко Тодоров

Срещата с кмета на Стара Загора Живко Тодоров

Стара Загора - конференция Августиада

Среща на Дистрикт гуверньора на Ротари дистрикт 2482 България доц. д-р Валентин Стоянов с Ротари клуб Стара Загора и с членове на други клубове от ротарианското семейство

Стара Загора - конференция Августиада

Поздравления от доц. д-р Валентин Стоянов за Елеонора Червенкова, президент на Инер Уил клуб Стара Загора по време на среща с членове на ротарианското семейство от Стара Загора

Стара Загора - конференция Августиада

Поздравления за Петя Вълчанова, президент на Ротатакт клуб - Стара Загора

Стара Загора - конференция Августиада

Поздравления за Теодора Илиева, президент на Интеракт клуб - Стара Загора

Стара Загора - конференция Августиада

Символична размяна на флагове между Дистрикт гуверньора Валентин Стоянов и президента на Ротари клуб Стара Загора Драгомир Кулезич

 

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Статии с подобно съдържание

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |