Събития Безплатна библиотека с нормативи и броевете на Държавен вестник в новия корпоративен сайт на Сиела – справочен и правен софтуер

Безплатна библиотека с нормативи и броевете на Държавен вестник в новия корпоративен сайт на Сиела – справочен и правен софтуер

Петък, 18 октомври 2013 г., 16:00
Размер на буквите

СиелаСправочен и правен софтуер Сиела e предназначен за гражданите, бизнеса, специалистите от икономически и технически сфери, експерти и звена в структурата на публичния сектор.

Идеята на новия корпоративен сайт на Сиела е да предостави много конкретна и пълна информация относно разработените продукти на Сиела и допълнително - полезна актуална нормативна информация. Виж тук: http://new.ciela.net.

Сиела последно излезлия брой на ДВ и друга информацияОще на началната страница на новия интернет сайт на Сиела ще се запознаете с номера на последно излезлия брой на ДВ и OJ или датата на най-новите данни, взети от Търговския регистър. От изложеното в тази секция ще се убедите, че ежедневно настъпват промени в много и важни обстоятелства, касаещи законодателната и икономическата дейност на страната.

На новия сайт на Сиела е обособена безплатна информационна зона с нормативи и броевете на Държавен вестник, където читателите имат достъп до действащите към момента конституция, кодекси, закони и наредби. Документите се поддържат с техните актуални текстове, като промените в тях се отразяват в деня на тяхното обнародване. Всеки нов брой на Държавен вестник може да се прочете още веднага с неговото официално излизане, като старите броеве се поддържат в архив.

Сиела

Всеки продукт Сиела е представен със своето съдържание, функционалност, възможности за ползване, а в темата Акценти се публикува информация относно последните промени и новости, влезли в актуализацията през последния месец. Ще се убедите колко важни промени и нови документи се добавят в базата данни за такъв кратък период. Файлове с помощна информация може да се сваля от рубриката Полезно, от страницата за всеки продукт.

Дейността на направлението Справочен и правен софтуер на Сиела е насочена в предоставянето на нормативна информация, документи, регламентиращи регулационните и лицензионните режими, юридически, статистически и финансови данни за предприятията, работещи на територията на РБългария, описание на действията пред съдебните и административните органи, преведено законодателство на английски и руски език, европейско законодателство – всички тези информационни масиви се предлагат обработени и профилирани в 14 различни специализирани правно-информационни системи Сиела. Обединяващото между всички продукти на Сиела е общата платформа за достъп и изградена посредством линкове връзка между логически свързаните документи.

Сиела Норма АД е компания с дългогодишен опит в разработките на информационни решения, специализирани в доставянето на нормативни, търговски, справочни и др. специализирани данни и документи. Сиела съществува от 1991 година, а от 1997 година насочва дейността си към електронните бази данни. Сиела работи и по много проекти в електронното правителство, както е и изпълнител на множество поръчки в частта им по доставяне на информационни решения.
Сиела Норма АД е резултат от сливането с бившето държавно предприятие Норма АД, производител на първата правно-информационна система, и най-старата софтуерна фирма. Компанията предлага своите продукти с търговска марка Сиела.

Представител на Сиела Норма за Стара Загора и региона е АКТИМ ООД. Освен продуктите Сиела от АКТИМ ще получите пълния набор от ИТ услуги от сертифицирани специалисти. Прочетете повече на www.actimbg.com.

Разгледайте подробно новия сайт на Сиела Правно-информационни системи Сиела.

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |