Събития Първи стъпки в Google AdWords - семинар, който ще Ви каже как да повишите продажбите си

Първи стъпки в Google AdWords - семинар, който ще Ви каже как да повишите продажбите си

Петък, 13 септември 2013 г., 10:29
Размер на буквите

Google AdWords - семинарПърви стъпки в Google AdWords e наименованието на еднодневен семинар, който ще Ви запознае с рекламната платформа на световния лидер в интернет търсенето Гугъл. Семинарът ще се проведе в София на 26 септември 2013 г. в зала на Интерпред Световен търговски център.

Организатор на семинара Първи стъпки в Google AdWords е дигитална агенция Interactive Share. Агенцията е специализирана в услуги, насочени пряко към онлайн маркетинг и реклама. През последните две години Interactive Share организира и проведе поредица от обучения с практическа насоченост, свързани с успешното онлайн присъствие. Темите винаги са актуални и полезни и прилагането на наученото гарантира на фирмите увеличаване на техните клиенти, като следствие от повишената посещаемост на сайтовете им и адекватното им представяне в интернет.  

Кампания чрез AdWords гарантира, че продуктите Ви ще бъдат винаги откриваеми при търсене в Гугъл, а това днес в България е мощен инструмент за популяризиране на продукти и услуги и за увеличаване на продажбите - пряко чрез сайта Ви, но и също и в търговския обект или офис на фирмата.  

Конкретният семинар ще Ви даде практически познания как да започнете безплатно изграждане и на рекламна кампания в Google AdWords и как да я управлявате, наблюдавате и анализирате в последствие. Безплатният старт на кампанията е възможен с бонус от 120 лева, който участниците в семинара ще получат.

Лекторите на семинара: Рая Янакиева, Александър Георгиев, Каролина Софрониева и Георги Георгиев са сертифицирани експерти с дългогодишен и доказан опит в създаването и управлението на реклами в Google AdWords. Те ще Ви научат:

• Как да повишите ръста на посещенията във Вашия уебсайт;

• Как да увеличите онлайн и офлайн продажбите;

• Как с минимален бюджет да постигнете максимални резултати;

• Как да използвате платформата, като подпомагаща останалите Ви рекламни дейности.

Семинарът има изцяло практическа насоченост. Присъствието на него дава възможност за консултация с лекторите и с други експерти. Заедно с това той е отлична форма да разширите Вашите бизнес контакти. Не е без значение и безплатният Google AdWords бонус от 120 лева, който всеки участник ще получи, и който позволява реално да се започне и да се управлява рекламна кампания на фирмата.

Търговско-промишлена палата - Стара Загора чрез сайта си Икономически портал на регион Стара Загора е медиен партньор на събитието. Благодарение на това можете да се регистрирате с 20% отстъпка от цената, като използвате промо код: c2mb.  

Кога и къде: 26 септември 2013 г., зала на Интерпред, София

Стандартна цена: 150 лева.

Вижте как са организирани и как протичат семинарите на дигитална агенция Interactive Share

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |