Събития Регионален академичен център Стара Загора кани фирмите с научен потенциал и интереси към иновациите

Регионален академичен център Стара Загора кани фирмите с научен потенциал и интереси към иновациите

Понеделник, 19 август 2013 г., 15:00
Размер на буквите

Регионален академичен център Стара Загора кани фирмите с научен потенциал и интереси към иновациитеТърговско-промишлена палата - Стара Загора предлага на фирмите, които имат научен потенциал или работят в областта на иновациите да се включване в създъдения Регионален академичен център Стара Загора. След проведените работни срещи са изработени два документа:

Целта на изгражданата от ръководството на БАН национална мрежа от регионални академични центрове е да се подобрят условията и предпоставките за по-широко и по-пълноценно сътрудничество и интеграция между институтите на БАН и техните подразделения в отделните региони на страната с университетите, регионалния бизнес, общините и неправителствените организации.

Координатор на групата, която работи за създаването на Регионален академичен център Стара Загора е председателят на УС на Търговско-промишлената палата Олег Стоилов.

Фирмите, които имат интерес от участие в РАЦ Стара Загора, могат да попълнят заявлението и с това да заявят присъствието си в центъра. Това ще позволи да се направи окончателния текст и вид на Споразумението за създаване на РАЦ Стара Загора, което след посписване от страните ще стане официален документ.

Следващата среща, свързана с изициативата по създаване на Регионален академичен център Стара Загора и попълването му с членове е гостуването на проф. чл.кор. Димитър Димитров, който е съветник на председателя на БАН акад. Стефан Воденичаров и координатор на Националната мрежа РАЦ. Срещата с него ще бъде в Стара Загора на 22 август 2013 г. в залата на ТПП - Стара Загора.
Палатата кани на тази среща всички потенциални членове на РАЦ Стара Загора, с уточнението, че часът ще бъде потвърден допълнително.

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |