Събития Загорка получи златни медали за качество от Monde Selection

Загорка получи златни медали за качество от Monde Selection

Събота, 17 август 2013 г., 09:04
Размер на буквите

Загорка получи златни медали за качество от Monde SelectionПродукти на пивоварната Загорка АД за поредна година получават международно признание за своето качество. Шест от марките на компанията – Загорка, Zagorka Rezerva 2012, Ариана, Ариана Радлер, Ариана Тъмно и Stolichno Bock са отличени със златни медали от Международния институт по качество Monde Selection.

Отличията са излъчени сред общо 3234 участващи продукта от 89 страни от цял свят, а на церемонията по награждаването присъстваха близо 550 представители на 250 компании.

За оценката на продуктите, която продължава в рамките на 4 месеца, институтът си сътрудничи с най-добрите белгийски бирени експерти професори, професионални дегустатори и химически инженери от Institut Meurice. Всеки продукт е оценяван поне от 8-членно жури. Всяка година се раздават медали в седем различни категории. Една от тях е Бири, води и безалкохолни напитки, в която се откроиха и марките на водещата българска пивоварна.

Щастливи сме, че получаваме признание на международно ниво за високото качество на продуктите от нашето портфолио. Тези медали са поредното доказателство, че качеството е в основата на всичко, което правим – бирата, която произвеждаме, активностите и кампаниите, които реализираме, ежедневната ни работа. Това, което винаги ни е отличавало на пазара, е че произвеждаме висококачествени бирени продукти, които са разработени специално за българския консуматор в духа на иновациите и най-новите тенденции на пазара, защото сме водени от амбицията да създаваме марки бира, които остават в сърцата на българите - коментира изпълнителният директор на Загорка АД Николай Младенов.  

Компанията участва за първи път в Monde Selection с марката Загорка през 1981 година. Оттогава насам печели общо 12 отличия, от които: 3 сребърни, 8 златни медала и голямата наградa – злато и трофей за качество (1985 г.). Пивоварната е представена и с други свои продукти – Ариана печели през годините общо 4 златни медала, Ариана Тъмно – 2, Ариана Радлер – 1. Столично се отличава със 7 приза, от които – 5 златни медала, един Grand Gold и трофей за качество, а Zagorka Rezerva с 2 златни медала. Всички грамоти и медали, спечелени през годините, могат да бъдат видени в музейната експозиция на пивоварната в Стара Загора Светът на Загорка.

Тези постижения на пивоварната компания са доказателство, че Загорка е водеща в иновациите, в развитието на марките от своето портфолио, както и че се придържа към амбицията си винаги да предоставя най-качествените продукти на българския потребител, се казва в съобщение на пивоварната в Стара Загора.

Monde Selection - Загорка

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |