Събития Бизнес делегация до Самара и възможности за преки контакти с партньори

Бизнес делегация до Самара и възможности за преки контакти с партньори

Петък, 09 август 2013 г., 08:54
Размер на буквите

Бизнес делегация до Самара и възможности за преки контакти с партньориБизнес делегация от Търговско-промишлена палата - Стара Загора, ръководена от председателя ѝ Олег Стоилов, ще посети руския град Самара в периода 5 - 11 септември 2013 г. Заедно с официалната делегация от община Стара Загора, водена от заместник кмета Иванка Сотирова, е предвидено участие в тържествата, посветени на празника на града и в деловите срещи за възстановяване и развитие на многостранни отношения между двата побратимени града.

Освен това старозагорската бизнес делегация ще вземе участие и в празника по повод 25-ата годишнина от Търговско-промишлената палата на Самарска област, който ще се състои на 10 септември. В рамките на празника ще се проведе междурегионален форум Стратегия на успешния бизнес. На него г-н Стоилов ще представи търговския, кооперационния и инвестиционен потенциал на България и респективно на регион Стара Загора. На този форум ще бъдат организирани двустранни бизнес срещи между участници от старозагорската делегация и представители на самарския бизнес. Служителите на Търговско-промишлената палата на Самарска област се ангажираха да търсят активно насрещни партньори на българските участници в делегацията, а така също и на други неприсъстващи, но заинтересовани фирми.

Търговско-промишлена палата - Стара Загора се обръща към фирмите, желаещи да установят и развиват отношения с фирми от Самара, да представят до 20 август 2013 г. в Палатата (ако все още не са направили това) профил на фирмата си на руски език и описание на желаните области на партньорство. 

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |