Събития ТПП - Стара Загора кани предприемачи за бизнес делегация до Самара

ТПП - Стара Загора кани предприемачи за бизнес делегация до Самара

Петък, 28 юни 2013 г., 12:06
Размер на буквите

ТПП - Стара Загора кани предприемачи за бизнес делегация до СамараТърговско-промишлена палата - Стара Загора получи покана за участие с бизнес делегация в празника по повод 25-годишнината от Търговско-промишлената палата на Самарска област, който ще се състои на 12 септември 2013 г. В рамките на празника ще се проведе междурегионален форум Стратегия на успешния бизнес.

На него ТПП - Стара Загора е поканена да участва с презентация на търговския и инвестиционен потенциал на България и респективно на регион Стара Загора. На този форум ще бъдат организирани двустранни бизнес срещи между участници от старозагорската делегация и представители на самарския бизнес. Служителите на Търговско-промишлената палата на Самарска област се ангажират да търсят активно насрещни партньори на българските участници в делегацията.

Във връзка с краткото време за организиране на това посещение, Търговско-промишлена палата - Стара Загора се обръща към представителите на фирмите, които провяват интерес, да заявят участието си в бизнес делегацията.
Това може да бъде направено чрез изпращане на имейл в свободна форма до адрес Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. . Необходимо е в писмото кратко да се формулира това, което конкретната фирма търси или предлага.

На проявилите интерес, ТПП - Стара Загора ще изпрати допълнителна информация за програмата на посещението, икономическа информация за региона на Самара и условията за участие - веднага, след като това бъде уточнено с домакините от град Самара.

През май 2012 г. предприемачи от Стара Загора се включиха в официалната делегация, която посети Самара по повод на празника на града. Тогава Търговско-промишлена палата - Стара Загора подписа споразумение за сътрудничество с Търговско-промишлената палата на Самарска област. Споразумението предвижда разширяване на контактите и бъдещо партньорство в сферата на бизнес отношенията. Подписаха го президентът на палата в Самара Валерий Фомичев и председателят на ТПП - Стара Загора Олег Стоилов. Посещението в руския град през тази година е част от мерките за продължаване на партьорството.

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |