Събития Международна конференция на труда се провежда в Женева

Международна конференция на труда се провежда в Женева

Понеделник, 10 юни 2013 г., 17:21
Размер на буквите

Международна конференция на труда се провежда в ЖеневаВ Женева, по време на 102-та Международна конференция на труда, се проведе двустранна среща между главния секретар на Международната организация на работодателите Брент Уилтън и главния секретар на БТПП Васил Тодоров. В рамките на срещата Брент Уилтън беше запознат с икономическата ситуация в България и със състоянието на социалния диалог.

Беше дискутиран и въпросът относно противоконституционните промени в Закона за имуществото на лица, заемащи висши държавни длъжности. Главният секретар на Международната организация на работодателите изрази подкрепа на позицията на българските работодателски организации срещу тези промени и потвърди готовността на международната организация да отнесе казуса за разглеждане на възможно най-високо равнище.

В 102-та Международна конференция на труда (МКТ) в Женева се включва от утре и председателят на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов. В рамките на конференцията, която продължава до 20 юни, той ще представлява българските работодатели като делегат, заедно с включилите се по-рано членове на делегацията: Ивелин Желязков, директор Тристранно сътрудничество в АИКБ, в качеството заместник-делегат, и Васил Тодоров, главен секретар на БТПП, в качеството на съветник.

На 13 юни на МКТ председателят на БТПП ще изнесе доклад от името на всички национално представителни работодателски организации с фокус върху тристранния диалог в България.

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |