Събития Управителят на ЦИЕС - Стара Загора Благовеста Шинева получи Диплом за принос в областта науката и техниката през 2009 г.

Управителят на ЦИЕС - Стара Загора Благовеста Шинева получи Диплом за принос в областта науката и техниката през 2009 г.

Понеделник, 14 декември 2009 г., 14:27
Размер на буквите

На  официална церемония  управителят на Център за изпитване и европейска сертификация ЕООД - Стара Загора (ЦИЕС) Благовеста Шинева беше удостоена с две значителни за кариерата й награди Диплом за принос в областта науката и техниката през 2009 г., присъден от Научно-технически съюз - Стара Загора и Грамота от собствениците на Холдинг Загора (част, от която структура е ЦИЕС), за Управител на най-бързо развиваща се фирма.

Изключителните призове са плод на 7-годишна усърдна работа в ЦИЕС, чиято цел е утвърждаване и прилагане на европейските технически изисквания, по отношение на изискванията към техническите продукти и тяхното свободно движение в Европейската общност.
От  годината си на създаване  до настоящия момент, г-жа Шинева, с подкрепата на екипа си, значително разшири  услугите, които предлага и сферите на дейност, в който оперира Центъра, като затвори цикъла на сертификационни  услуги към един клиент – изпитване, оценяване на съответствие, технически надзор, сертификация на системи за управление, енергийна ефективност и обучение.
Г-жа Шинева благодари на Управителния съвет на НТС - Стара Загора. Тя изказва благодарност и за доверието, което са й гласували собствениците на Холдинг Загора.

отличие отличие

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Статии с подобно съдържание

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |