Събития Малки и средни предприятия получават безплатни услуги по проект EURESP+ (видео)

Малки и средни предприятия получават безплатни услуги по проект EURESP+ (видео)

Сряда, 29 май 2013 г., 13:36
Размер на буквите

малки средни предприятия безплатни услуги проект EURESP+Европейският информационен и иновационен център към Търговско-промишлена палата - Стара Загора съвместно с фондация ГИС - Трансфер център, София, която е партньор в мрежата Enterprise Europe Network, организираха безплатен семинар за старозагорските предприемачи. Той е в рамките на проект EURESP+ (Европейска регионална платформа за екологични услуги).

Проектът EURESP Plus е изключително полезен на малките и на средните предприятия. Участниците в семинара ще могат впоследствие да се възползват от няколко безплатни услуги: Оценка на екологичното въздействие, Обучение в сферата на управление на екологичното въздействие, Оценка на замърсяването на почвата, Подпомагане на процеса за въвеждане на системи за управление на екологичното въздействие - ISO14001, EMAS и др., съобщи Соня Петкова от фондация ГИС - Трансфер център, координатор на проекта за България.

Фондация ГИС - Трансфер център оказва още съдействие на фирмите при подготовката на проекти, с които те могат да кандидатстват за европейско финансиране, съобщи председателят Костадин Костадинов, който откри семинара.

Темата за Екологосъобразното управление на отпадъците в контекста на секторното законодателство и изискванията към бизнеса беше представена по време на семинара от Светлозар Димов, експерт по екология в Търговско-промишлена палата - Стара Загора. Отчетни книги за дейностите с отпадъци могат да бъдат закупени от офиса на Търговско-промишлена палата - Стара Загора.

Зам.-председателят на Палатата Красимира Соколова представи пред участниците в семинара услугите, които Европейският информационен и иновационен център предлага на малките и средните предприятия.

Участниците в безплатния семинар, организиран от Европейския информационен и иновационен център към Търговско-промишлена палата - Стара Загора съвместно с фондация ГИС - Трансфер център, получиха сертификати за преминат курс на обучение.

Венета Асенова

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |