Събития В Казанлък започва изграждане на нова сграда на пожарната служба (видео)

В Казанлък започва изграждане на нова сграда на пожарната служба (видео)

Вторник, 15 януари 2013 г., 13:27
Размер на буквите

статистика търговияМного неразумно са били харчени средствата на българския данъкоплатец по време на управлението на тройната коалиция. Давани са пари за добро имиждово представяне, а за важни за обществото дейности, финансиране няма. Това заяви вътрешният министър Цветан Цветанов по време на първа копка на нова сграда на противопожарната служба в Казанлък.

Не мога да разбера защо никъде не се отразява по медиите и не се говори по случая Хохегер (б.а. Тройната коалиция сключва договор за 1,5 млн. евро с австрийския лобист Петер Хохегер, известен като лобисткия скандал). Защото 1,5 млн. евро са отишли за да се лъска имиджа на предишния кабинет и една голяма част в размер на 500 000 евро да се върнат към приятелката и спътницата в живота на премиера Станишев (б.а. Моника Йосифова). От 2006 година, когато пожарникарите работят в лоши условия на труд, няма пари за да се направи необходимото, заяви вътрешният министър Цветан Цветанов.

Дълго чаканата нова сграда на пожарната служба в Казанлък, в която работят най-добрите огнеборци в България, ще бъде готова в края на годината. Тя е на стойност 1,8 млн. лева, предоставени от МВР.

През 2013 г. е предвидено по оперативните програми 100 млн. лева да бъдат вложени в закупуване на техника за българските огнеборци, за пожарна безопасност и защита на населението, каза още министър Цветанов. Вицепремиерът обеща на пожарникарите от Казанлък, че ще получат модерна специализирана техника.

Приветствия от кмета на община Казанлък Галина Стоянова и от вицепремиера и на министър на вътрешните работи Цветан Цветанов по повод на започващото изграждане на нова сграда на районната служба Пожарна безопасност и защита на населението в Казанлък

Венета Асенова

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |