Събития Mall Galleria Стара Загора посреща Свети Валентин с базар

Mall Galleria Стара Загора посреща Свети Валентин с базар

Сряда, 09 януари 2013 г., 14:03
Размер на буквите

Mall Galleria Стара ЗагораБазар по случай празника на влюбените Свети Валентин ще бъде разположен във вътрешните части на Mall Galleria в Стара Загора (ниво 2). Базарът ще очаква клиетни от 7 до 13 февруари 2013 г. Молът кани търговците да се възползват и предоставя цялата украса по случай Свети Валентин, самите изложбени площи, изложбения щанд (1,60 х 0,80 м) и допълнително складово място от 2 кв. метра.

Свети Валентин базар Стара ЗагораИзложителите ще могат да ползват електрическо захранване, интернет и празничната програма, която молът организира през февруари. Предварителната реклама на базара също е поета от мола и включва радио, билборди, преса и други медийни средства.

Предпочитанието на ръководството на Mall Galleria - Стара Загора е на щандовете да бъдат предлагани изделия, които са свързани с празника Свети Валентин. Покана е отправена към медопроизводители, винопроизводители, пивоварни, пекарни, производители и търговци на сладкарски изделия, сувенири, зимни аксесоари (шапки, шалове, ръкавици), цветя (коледни дръвчета и коледни звезди), свещници (ковано желязо, порцелан, стъкло) и ароматни свещи, бижутерии (ръчна изработка), плетива, гоблени, керамики, локуми , баклави, картички, ядки, сушени плодове и други.


Цената за участие е 60 лева, без включен ДДС, и е за целия период. В тази цена се включва готов щанд, склад и сметки за консумативи. Местата са ограничени!

Желаещите да получат търговско място и щанд трябва да заявят това в Mall Galleria Стара Загора, като се свържат с Добромира Петрова на телефон 088 5696804 или имейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Статии с подобно съдържание

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |