Събития Карфур Стара Загора посрещна първите си клиенти (снимки)

Карфур Стара Загора посрещна първите си клиенти (снимки)

Четвъртък, 20 декември 2012 г., 12:34
Размер на буквите

Карфур Стара Загора Хипермаркет Карфур Стара Загора отвори врати на 20 декември и посрещна първите си клиенти. Лентата беше прерязана от зам.-кмета Иванка Сотирова. Магазинът е разположен на търговска площ от 5 300 кв.метра и предлага широк асортимент от над 35 000 артикула от хранителни и нехранителни стоки на достъпни цени и с високо качество, подредени съобразно принципа на хипермаркети Карфур - Всичко под един покрив.

Около 2 000 продукта от асортимента са стоки с марка Карфур от различни категории. Останалите са осигурени от български партньори - вносители и производители, част от които развиват дейност в региона.

Хипермаркет Карфур Стара Загора предлага изобилен асортимент от плодове и зеленчуци, прясно месо, специален щанд за живи и пресни риби, стоки за дома, бяла и черна техника, мебели, текстил и др. продукти. Магазинът разполага със собствена пекарна, с бистро с приготвени на място ястия за вкъщи и щанд за прясна риба.

Магазинът предлага и допълнителни услуги с цел улесняване на клиентите. На територията на хипермаркет Карфур Стара Загора са разположени:

  • офис на Алфа банк за издаване на кобрандирана карта Visa Dynamic, която дава възможност на клиентите на Карфур да получат обратно 10% от стойността на месечните покупки, направени в магазини на веригата;
  • офиси на Уникредит консюмър Файненсинг и на Jet Credit за отпускане на стокови кредити на частни лица с 0% лихва за закупуване на бяла и черна техника, IT продукти и мебели от Карфур;
  • гише на Български пощи, на което могат да се плащат сметки за комунални услуги, да се теглят и изпращат пари, да се получават и изпращат писма, а в скоро време и да се изплащат пенсии.

Хипермаркет Карфур Стара Загора се обслужва от 220 служители (130 наети на постоянен трудов договор и 90 служители на външни компании), разполага със 16 каси и работи всеки ден от 9,00 до 22,00 часа с послание към клиентите Удоволствието да пазаруваш по-евтино.

Стара Загора е 6-ият град, в който КМБ България отваря свой магазин, след като вече присъства в София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе с два формата търговски обекти - хипермаркети и супермаркети.

Първият магазин Карфур в България е открит в Бургас през март 2009 г. Най-новият обект на КМБ България в Стара Загора е 15-ят магазин на веригата, която към момента оперира в страната с 8 хипермаркета и 7 супермаркета.

 

Карфур Стара Загора Карфур Стара Загора Карфур Стара Загора Карфур Стара Загора Карфур Стара Загора Карфур Стара Загора

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |