Живко Тодоров, кмет на Стара Загора: Ще положа усилия хората да усетят грижа от страна на общината

Вторник, 27 октомври 2015 г., 15:19
Размер на буквите
gerb izbori1Резултатите от изминалите избори са много добри за ГЕРБ и благодаря на всички хора, които ни подкрепиха. Трябва да работим много сериозно, за да оправдаем гласуваното ни доверие. Това каза Живко Тодоров, който спечели втори кметски мандат в Стара Загора, с подкрепата на 79 % от гласоподавателите. След клетвата ще обявя новия си екип, с който ще работя през следващите четири години, каза още новоизбраният кмет. Предстоят промени във всички посоки, искам администрацията да работи по-стегнато, с по-добро отношение към гражданите. Екипът също се нуждае от подобрение, някои хора не се справят.
Заместниците не достигат, за да се обхванат всички проблеми, обясни той. Поне още един зам.-кмет ще има в новия мандат.

Не са поемани ангажименти към никоя от партиите, които ни подкрепиха, категоричен Тодоров. Той поясни още, че екипът му няма да бъде партийно ориентиран, а изборът ще се основава на качествата на хората.

Ще търсим политически консенсус в Общинския съвет (ОбС), защото предстои важен период и Стара Загора трябва да вземе възможно най-голяма част от европейските пари, които ще влязат в следващите години в страната, поясни новият кмет.
Програмата на Живко Тодоров е и програма на партия ГЕРБ и ние ще я подкрепим в следващите четири години. Ще търсим партньорство с всички представени в ОбС партии, с неравителствени организации, браншови камари и т. н. Идеята е да се обхване целият експертен потенциал на Стара Загора., коментира Емил Христов, досегашен председател на Общинския съвет в Стара Загора. Живко Тодоров пък обяви, че неговата кандидатура отново ще бъде предложена от името на ГЕРБ за председател на местния парламент.
Проблем е, че градските общини не могат да кандидатстват по програмата за развитие на селските райони, а ние имаме 51 села. Въпреки всичко ще положа много усилия хората да усетят грижа от страна на общината.
 
Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |