Условия и цени за публикации на партии, коалиции и инициативни комитети, регистрирали кандидати за МЕСТНИ ИЗБОРИ 2015

Петък, 25 септември 2015 г., 08:04
Размер на буквите

mestni izbori i ref 2015Сайтът на Търговско-промишлена палата - Стара Загора Икономически портал на регион Стара Загора www.chambersz.com предлага платени публикации на партии, коалиции и инициативни комитети, регистрирали кандидати за МЕСТНИ ИЗБОРИ 2015, които ще се проведат на 25 октомври 2015 г.

Настоящата публикация е свързана с изискване на Изборен кодекс.


Представители на партии, коалиции и инициативни комитети, регистрирали кандидати за МЕСТНИ ИЗБОРИ 2015 г. получават възможност да направят платени публикации в сайта при следните условия и цени (обявените суми са без ДДС):

1.  Публикуване на текстова информация (статия)

Статията е самостоятелна информационна единица в сайта и има собствен адрес.

Текстът се предоставя от възложителя под формата на текстов файл (в обем до три страници) или се изработва от екип на Медиен център на Търговско-промишлена палата - Стара Загора след покана за журналистическо отразяване на събитие. Предоставен текст подлежи на правописна корекция и езикова редакция. Статията ще остане на водещата страница на сайта за период от 3 календарни дни. Възложителят има възможност да предложи до три снимки и/или код, чрез който може да се вгради видео, звуков файл или презентация. Поставянето на линкове в текста се решава единствено по преценка на редакцията.

Информацията се публикува на сайта до 12 часа след получаване на всички нужни материали и потвърждение за публикация.

Статията ще бъде запазена в базата данни на сайта безсрочно, като се гарантира наличието ѝ за период от 60 дена след края на изборния ден.

Търговско-промишлена палата - Стара Загора може да откаже публикуването на предложен материал, ако прецени, че той накърнява правата и доброто име на кандидат или на лице, което представлява партия, коалиция или инициативен комитет.

Цената на услугата е 120 лева.

Ако екип на Медиен център на Търговско-промишлена палата - Стара Загора е ангажиран с пътуване извън рамките на град Стара Загора, но в рамките на област Стара Загора, цената на услугата е 150 лева.

2.  Публикуване на банер

Възможните размери за банера са 320 (основа) х 180 пиксела или 300 (основа) х 250 пиксела за позиция, намираща се в дясната колона на сайта и/или 728 (основа) x 90 пиксела за позиция в средата на сайта, под статиите.

Банерът се публикува на всички страници на сайта (над 35 хил. в основния индекс на Google), без ротация. Банерът ще бъде публикуван за времето на предизборната кампания. Техническите изисквания за него са: да бъде предоставен от възложителя под формата на файл (картинка или флаш файл с размер до 64 Kb) и код за вграждане. Търговско-промишлена палата - Стара Загора не поема ангажимент за изработване на отчет за проследяване на броя на показванията и кликовете върху банера. Това може да бъде направено с проследяващ код от страна на възложителя.   

Цената за една банерна позиция е 200 лева за периода на предизборната кампания.

Заплащането става предварително и при наличие на договор между страните.

За повече информация и контакти при сключване на договори с представители на партии, коалиции и инициативни комитети, регистрирали кандидати за избори за МЕСТНИ ИЗБОРИ 2015 г. можете да се обръщате към

Красимир Стоименов

тел. 042 626033, 0889 560677

Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

От Търговско-промишлена палата - Стара Загора

 

 

 

 

 

 

 

 
Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |