e-MEDIATION - Насърчаване прилагането на информационните и комуникационните технологии при разрешаването на международни спорове
Понеделник, 28 май 2018 г., 12:11
e mediationБългарската търговско-промишлена палата и Търговско-промишлена палата - Стара Загора имат удоволствието да ви информират, че на 7 юни 2018 г. ще се проведе представяне на електронна платформа за медиация. Събитието е свързано с проект e-MEDIATION - Насърчаване прилагането на информационните и комуникационните технологии при разрешаването на международни спорове, изпълняван от БТПП, Фондация Право и Интернет и компания Декстро Рисърч.
В тази връзка, ви каним да вземете участие в събитието, чиято цел е запознаване с възможностите за електронна медиация, както и засилване на обществения интерес към медиацията като извънсъдебен начин за разрешаване на спорове. Представянето ще се състои на 7 юни 2018г. от 09:30 ч. в конферентната зала на Търговско-промишлена палата Стара Загора.
 
Обучение за медиатори
Петък, 25 май 2018 г., 13:27
1IMG a568c VЦентър по медиация към Търговско-промишлена палата - Стара Загора ви информира за провеждащото се в момента обучение за медиатори, организирано от БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ ЗА МЕДИАЦИЯ (БАМ), одобрена от Министерство на правосъдието на РБ за обучителна организация със Заповед №ЛС-04-1076/ 03.09.2011 г.
Учебната програма включва теоретична и практическа част, разпределени в три основни панела. Обучението в Първи и Втори панел включва теоретична и практическа част. В трети модул се провеждат само симулирани медиации.
Място на провеждане:
гр. Стара Загора, ул. Георги С.Раковски, №66, в залата на Търговско-промишлена-Стара Загора.
 
Курсовете за обучение са със съдържание и методология съгласно изискванията на НАРЕДБА № 2 от 15.03.2007
 


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |