Лиляна Павлова: Да гласуваме за стабилно управление

Размер на буквите

Лиляна ПавловаДа не позволяваме дестабилизация и разруха на държавата. Не може да допуснем компромис, защото нашите деца трябва да останат в България и родителите ни да живеят по-достойно. Това каза в Стара Загора водачът на листата на Политическа партия ГЕРБ в 27-и многомандатен избирателен район Лиляна Павлова, по време на закриването на предизборната кампания в града.

Най-тъжното е, че нямаше дебат, нямаше сблъсък на идеи. Водим позитивна кампания с вярата, че всички опити за омаскаряване, за компромати, които дестабилизират държавата, няма да повлияят на българските избиратели. Вярвам в ценностите на демокрацията и в правото на всеки да избира. Затова моят апел към всички вас е да се обединим в името на бъдещето на България, всеки да гласува с разум, със сърце, със съвест и най вече за това България да има стабилно управление и правителство, водено от нашия лидер Бойко Борисов, каза още Лиляна Павлова, съобщиха от пресцентъра на партията в Стара Загора.

В Стара Загора работим много за това градът ни да заеме мястото, което заслужава. За година и половина екипът ни, който е част от ПП ГЕРБ, спечели проекти за 160 млн. лева. Преди ден спечелихме и поредното европейско финансиране на стойност 10 млн. лева. Това каза областният координатор на партията Живко Тодоров. След няколко месеца ще имаме изцяло рехабилитирани улици в Стара Загора. Ще имаме Регионално съоръжение за отпадъци, онкодиспансер, спортна зала и много други важни придобивки. Всичко това се случва благодарение на едно правителство, което всички в момента хулят и няма реален дебат. Искаме да работим здраво, заяви още Живко Тодоров.

Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ в Стара Загора закриха предизборната кампания

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Статии с подобно съдържание

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |