ЛИДЕР закри предизборната си кампания в Стара Загора с изложба на млад художник и с представяне на книгата на Христо Ковачки

Размер на буквите

ЛИДЕР закри предизборна кампания Стара Загора изложба художник книга Христо КовачкиПолитическа партия ЛИДЕР закри в Стара Загора предизборната си кампания с изложба на младия психолог и художник Георги Димитров - кандидат за народен представител и с представяне на книгата на Христо Ковачки "Вселенски ред - Теория на познанието".

На заключителната проява преди вота, в ресторант Сити се събраха членове и симпатизанти на партията, приятели и почитатели на изкуството.
През последните седмици се наслушахте на различни обещания и лъжи. Затова решихме да ви предложим събитие, което ще ни отдели от ежедневието и ще накара да се замислим защо сме на тази земя, каза водачът на листата с кандидати за народни представители на ЛИДЕР в Стара Загора и председател на партията Кънчо Филипов.

Изложбата на 23-годишния Георги Димитров е експонирана във фоайето на хотела. Тя включва 20 картини, вдъхновени от притчи и е посветена на бащата на неговата майка Камелия Мирчева, която е психолог и художник.

Книгата "Вселенски ред - Теория на познанието" е нестандартен поглед към живота. Създадох я с помощта на амбициозен екип от млади хора, специалисти по физика, история и мениджмънт (Десислава Филипова, Светослав Маноилов, Валентина Христова, Антон Петров и Кристина Лазарова) и се радвам, че тя попада в ръцете на четящи хора, заяви Христо Ковачки.

За броени дни са продадени и подарени над 5 000 бройки от книгата. Събраните средства ще постъпят във фонд, който ще подпомага обучението на талантливи деца, каза още Ковачки.

На предстоящите на 12 май 2013 г. избори за народни представители политическа партия ЛИДЕР е с номер 25 в избирателната бюлетина.

Стара Загора

Стара Загора

Стара Загора

Стара Загора

Стара Загора

Стара Загора

Стара Загора

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |