Лиляна Павлова: Ще запазим най-ниските данъци в Европа

Размер на буквите

Лиляна Павлова: Ще запазим най-ниските данъци в ЕвропаИмаме готовност да окажем подкрепа на всички фирми, които са изрядни. Ще запазим най-ниските данъци в Европа, но същевременно ще положим усилия онези фирми, които все още са в сивия сектор да излязат на светло. Такава мярка, например, е ускореното връщане на ДДС на онези предприятия, които са изрядни както към държавата, така и към своите служители, заяви водачът на листата с кандидати за народни представители на ГЕРБ в Стара Загора Лиляна Павлова.

Нашата програма е насочена към това да създадем условия фирмите да наемат повече хора и доходите в страната да се повишат, подчерта Павлова. По думите й, особено внимание ще се обърне на мерките за борба с младежката безработица. Разработили сме мерки, чрез които да стимулираме работодателите да наемат хора до 29-годишна възраст. Предлагаме например държавата да поеме осигуровките на наетите младежи през първите месеци от трудовия им стаж, заяви Павлова, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ в Стара Загора.

Водачът на листата на ГЕРБ в Стара Загора се срещна с ръководството и служители на Пътностроителна компания Ес Би Ес. Ще продължим да строим магистрали и да подобряваме средата в градовете, подчерта Павлова пред служителите на компанията.

Без инфраструктура няма развитие. Парите от ЕС за пътища са отделени само за това. БСП ни обвиняват, че парите за пенсии са отишли за магистрали. Това е популизъм! Ако не ги усвоим ние, те ще отидат за строежи на пътища в друга страна на ЕС.

Попитана какво ще стане, ако инфраструктурните проекти бъдат прекратени, Павлова подчерта, че асфалтът не се яде, но носи поминък и движи икономиката. Ако БСП дойдат на власт ЕС отново ще ни спрат финансирането. Вече се случи веднъж, припомни кандидатът за народен представител.

По време на среща във фирмата за производство на фолиа и опаковки Ате Пласт Павлова подчерта, че ГЕРБ няма да допусне увеличаване на осигуровките. Служителите, участвали в срещата попитаха г-жа Павлова защо трябва да подкрепят човек, който не живее в региона. Вярно е, че не съм родена в Стара Загора, но съм много свързана с този край. В работата си като министър имах възможност много добре да опозная региона и проблемите му. Вярвам, че ако получа вашето доверие ще защитя успешно интересите на областта, отговори Павлова.

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Статии с подобно съдържание

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |