Меглена Кунева: Искаме политиците да носят отговорност

Размер на буквите

Меглена Кунева: Искаме политиците да носят отговорностЛидерът на „Движение България на гражданите“ Меглена Кунева посети Стара Загора и Казанлък като част от предизборната си обиколка в страната. Кунева, заедно с част от кандидатите на движението в 27-ми Старозагорски многомандатен избирателен район се срещнаха с жителите на Казанлък, като преминаха по улица „Искра” и представяха  на  хората своите предизборни послания.

От „България на гражданите“ са подготвили 31 неща, които ще променят нашия живот, първото, от които е широк дебат за приемане на нова Конституция, която гарантира, че онези, които упражняват власт, ще носят отговорност.  Меглена Кунева заедно с водача на листата в региона Христо Ангеличин дадоха интервюта за казанлъшките медии.
Лидерът на „България на гражданите“ заяви, че най-важното за страната ни днес, е това, което хората искат. Кунева е за намаляване на привилегиите на политиците. „Аз не страдам от това, че нямам охрана и няма да страдам от липсата на служебна кола. Трябва да бъдат намалени субсидиите на партиите. Протестирах по време на президентските избори, като реших, че няма да се явявам от нито една партия. Партиите трябва да отстъпят, да те са част от политическия живот, но не могат да бъдат всичко”, заяви Меглена Кунева.

В Стара Загора Меглена Кунева направи обществено представяне на листата с кандидатите за народни представители от област Стара Загора. Тя се води от 39-годишния Христо Ангеличин, който е с опит в общинската политика. “Защо се кандидатирам за 42-рия парламент? Защото е крайно време в политиката да влязат хора с морал, а без него представителството на хората няма автентичност и те излизат на улицата”, мотивира кандидатурата си той.

Втори е Калоян Дамянов, областен координатор на “Движение България на гражданите”, директор на Ресурсния център в Стара Загора, председател на Националната асоциация на ресурсните учители в България. Завършил е магистърска програма „Интеркултурен и екологичен мениджмънт в образованието” в Ca Foscari University, Италия. Магистър по социална работа от ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”. Докторант в Тракийския университет. След него се нареждат Юлиян Ненчев – бивш финансов директор на “ТЕЦ Марица Изток 2″ и член на Общинското ръководство на партията в община Раднево, Лина Попкръстева – консултант по международни превози и логистика, и член на Общинското ръководство в Казанлък, изпълнителният директор на Алианс Франсез в Стара Загора Димитринка Динкова, която е председател на общинската организация на партията, адвокат Иван Дойчинов от Чирпан, Огнян Гаджев – завършил в САЩ, магистър по икономика, търговски директор на фабрика в сферата на хранително-вкусовата промишленост, компютърният специалист Валентин Генчев от Казанлък, студентът по медицина в ТрУ и треньор по таекуондо Георги Господинов, Ваня Иванова от Чирпан – мениджър на фирма в сферата на продажбите, читалищният секретар в Братя Даскалови Емилия Костова и учителят от Мъглиж Станимир Радев.

Стара Загора

Стара Загора

Стара Загора

Стара Загора

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |