Движение България на гражданите се противопоставя на рекета в транспорта

Размер на буквите

Движение България на гражданите се противопоставя на рекета в транспортаДвижение България на гражданите с лидер Меглена Кунева ще инициира законодателни промени в следващото Народно събрание за осигуряване на равнопоставеност на транспортните фирми в страната с чуждестранните. Това съобщи в Стара Загора експертът Йордан Мирчев по време на среща по проблемите на транспорта с представители от бранша.

Участниците във форума се обединиха и около идеята за сключване на нови споразумения с Русия, Турция, Австрия и Румъния за по-нормални условия за българските превозвачи.
Крайно време е да се спре административният рекет, налаган от Изпълнителна агенция Автомобилна администрация върху транспортните фирми, категоричен е Христо Ангеличин, водач на листата с народни представители на Движение България на гражданите за област Стара Загора.

Свидетели сме на покровителстване на определени фирми, приближени до управляващите. Добре помним случая от преди 3 години, когато станахме свидетели на нерегламентирани договорки на превозвачи с ДАИ Стара Загора, припомни Христо Ангеличин. В новия парламент ще направим постъпки за законодателни промени, които да водят до адекватен контрол над транспортните услуги в страната и чужбина, убеди превозвачите водачът на листата в Стара Загора Христо Ангеличин.

Програмата на партия Движение България на гражданите в сектор Транспорт и съобщения предвижда изграждане на единна транспортна мрежа, в която различните видове транспорт се свързват чрез интермодални терминали. Програмата включва още транспортната инфраструктура да се базира на иновации и модерни технологии, да се наблегне на концесиониране на транспортна инфраструктура, обвързано с преки инвестиции и откриване на нови работни места в България.

Движение България на гражданите - Христо Ангеличин

Движение България на гражданите

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |