Лиляна Павлова: ГЕРБ може да направи региона на Стара Загора най-добрия в България

Размер на буквите

Лиляна ПавловаПолитическа партия ГЕРБ има 5 ключови приоритета за Старозагорска област. Това обяви Лиляна Павлова - водач на листата с кандидати за депутати на досегашната управляваща партия в 27-и многомандатен избирателен район Стара Загора и бивш министър на регионалното развитие и благоустройството.

ГЕРБ стартира своята кандидат-депутатска кампания в конферентната зала на хотел Мериан палас, където бяха представени всички 22-ма кандидати за народни представители за 42-рото Народно събрание.

Първият много важен приоритет е да бъдат максимално натоварени енергийните мощности в комплекса Марица изток. Това ще запази работата и социалните придобивки на хората в сектора и ще доведе до увеличаване на доходите им, заяви Лиляна Павлова. Също така, ще бъде намалена таксата за пренос на електроенергия, което ще създаде предпоставки за износ на ток.

Като втори приоритет тя посочи разширяването на пътя, свързващ Стара Загора с пътния възел на автомагистрала Тракия. През следващия мандат бившият министър обеща летището в Стара Загора да се превърне в карго терминал. Ще се инвестира още в развитие на градската среда, социалната, здравната и спортната инфраструктура. И не на последно място - ГЕРБ ще работи усилено за развитие на туризма.

Лиляна Павлова заяви, че за нея е гордост и чест, че е номинирана за водач на листата в Старозагорска област и че с усилията на всички нейни колеги регионът може да бъде превърнат в най-добрият в страната.

Тя подчерта, че ГЕРБ е първата политическа сила, която е признала грешките си - не работихме достатъчно за пенсионерите, не подпомогнахме достатъчно малкия и средния бизнес. Направихме задълбочен анализ и знаем как да продължим, как да стабилизираме и развием икономиката, за да привличаме повече инвеститори, каза още Лиляна Павлова.

Листата на ГЕРБ в Стара Загора е най-добрата в цялата страна и аз заставам зад нея. Горд съм, че Лиляна Павлова е водач, защото с нейно съдействие в Стара Загора се изпълняват проекти за десетни милиони левове с европейско финансиране, а в целия регион проектите, които се изпълняват, се финансират с около половин милиард лева. Вярвам в успеха на кандидатите за депутати на ГЕРБ, каза в приветствието си областният координатор на партия ГЕРБ и кмет на Стара Загора Живко Тодоров.

Партия ГЕРБ е с номер 15 в интегралната бюлетина за избор на народни представители, които се провеждат на 12 май 2013 година.

ГЕРБ Стара Загора откриване избори 2013 Партия ГЕРБ откри в Стара Загора предизборната си кампания ГЕРБ Стара Загора откриване избори 2013 Партия ГЕРБ откри в Стара Загора предизборната си кампания ГЕРБ Стара Загора откриване избори 2013 Партия ГЕРБ откри в Стара Загора предизборната си кампания ГЕРБ Стара Загора откриване избори 2013 Партия ГЕРБ откри в Стара Загора предизборната си кампания ГЕРБ Стара Загора откриване избори 2013 Партия ГЕРБ откри в Стара Загора предизборната си кампания ГЕРБ Стара Загора откриване избори 2013 Партия ГЕРБ откри в Стара Загора предизборната си кампания ГЕРБ Стара Загора откриване избори 2013 Партия ГЕРБ откри в Стара Загора предизборната си кампания ГЕРБ Стара Загора откриване избори 2013 Партия ГЕРБ откри в Стара Загора предизборната си кампания ГЕРБ Стара Загора откриване избори 2013 Партия ГЕРБ откри в Стара Загора предизборната си кампания

Кандидати за народни представители от Политическа партия ГЕРБ в 27-и многомандатен избирателен район Стара Загора

1. Лиляна Павлова
Родена на 6 декември 1977 г. в София. Завършва УНСС със степен бакалавър по Международни икономически отношения и Варненски свободен университет със степен магистър по Публична администрация и европейска интеграция. Защитава докторска степен по икономика, специализира право в Института за следдипломна квалификация към УНСС през 2002 г.
Лиляна Павлова Николова е български политик, бивш министър на регионалното развитие и благоустройството в осемдесет и седмото правителство на Република България, с министър-председател Бойко Борисов.

2. Д-р Кирил Добрев Добрев
Роден през 1960 г. в Стара Загора. Завършва Медицина във ВМИ Пловдив. Специалист по анестезиология и интензивна медицина.
От март 2010 г. до юни 2011 г. е Изпълнителен директор на Университетска многопрофилна болница за активно лечение в Стара Загора. От юни 2011 г. до април 2012 г. е замeстник-министър на здравеопазването. Към момента работи като управител и завеждащ отделение по анестезиология и интензивно лечение в новосформираната болница МБАЛ Св. Иван Рилски, клон Стара Загора. От 1991 г. до момента е главен асистент в Медицински факултет при Тракийски университет, в Катедрата по анестезиология, спешна и интензивна медицина.

3. Аксения Бориславова Тилева
Роденa е в с. Крушовене, община Долна Митрополия. Магистър по предучилищна педагогика от Великотърновския университет Св. Св. Кирил и Методий.
От януари 1995 г. до момента е директор на Целодневна детска градина Мечо пух в Казанлък. Председател на Управителния съвет на Сдружение с нестопанска цел С грижа за децата до 7 г., член на оценителни комисии по Оперативна програма Развитие на човешките ресурси.  

4. Пламен Веселинов Йорданов
На 32 г. от Стара Загора. Завършил е УНСС - София със специалност Финанси. Общински съветник и ръководител на групата общински съветници от ПП ГЕРБ в Общински съвет - Стара Загора. Председател на постоянната комисия по бюджет и финанси. Общински организационен секретар на ПП ГЕРБ в Стара Загора.

5. Андон Петров Андонов
На 59 г. от гр. Стралджа. Магистър по Електроенергетика от Машинно-електротехнически институт във Варна. Работи в Мини Марица – изток ЕАД. Ръководител на електроснабдителен район Марица изток.

6. Пламен Тенев Русев
На 48 г. от Стара Загора. Магистър по Изчислителна техника от Техническия университет в София и по Счетоводство и контрол от УНСС. Доктор на науките. Управлява група компании, работещи в областта на туризма, строителството и химическата промишленост. Член на Управителния съвет на Търговско Промишлената Палата. Народен представител от 41-то Народно събрание.

7. Мирослав Бинев Вълев
На 39 г. от гр.Сливен. Магистър юрист от Бургаски свободен университет. Главен юрисконсулт в Община – Раднево.

8. Нели Иванова Калнева-Митева
Родена в с. Шаново, общ. Мъглиж. Строителен инженер по промишлено и гражданско строителство. Притежава свидетелство за учителска правоспособност от Техническия университет в Габрово. Народен представител от 41-то Народно събрание. Заместник-директор по административно-стопанската дейност в Търговска гимназия Княз Симеон Търновски в Стара Загора.

9. Деляна Добромирова Николова
Родена в гр. Чирпан. Юрист. Притежава сертификат от Българската търговско промишлена палата. Изпълнителен директор в Сдружение с нестопанска цел МИГ Чирпан.

10. Христо Пенчев Бонев
На 66 г. от Стара Загора. Завършил е Техникум по механотехника. До 2011 г. организационен секретар на Сдружение с нестопанска цел Клуб на работодателя – Стара Загора. Към момента е общински съветник от ПП ГЕРБ в Общински съвет - Стара Загора.

11. Ангел Бориславов Филипов
На 33 г. от Стара Загора. Магистър по Счетоводство и контрол от Техническия университет във Варна. Завършва университета Пол Валери във Франция, със специалност Френски език и култура. Работил е като стажант–асистент в Европейския парламент в Брюксел. Към момента е Ревизор и финансов контрольор към отдел Вътрешен финансов контрол в Мини Марица изток ЕАД.

12. Радостин Радославов Танев
На 28 г. от Стара Загора. Магистър по Финансов мениджмънт от Стопанска академия Димитър Ценов в Свищов. Специалист продажби на селскостопанска техника в Карад ООД.

13. Цветелин Димов Кършаков
На 28 г. от Стара Загора. Завършил е Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред във Варненски свободен университет Черноризец Храбър. Специалист административно обслужване на кметства в Община Стара Загора.

14. Мариян Георгиев Димитров
На 28 г. от Стара Загора. Студент по Бизнес администрация в Колежа по икономика и администрация, в Пловдив. Управител на търговско дружество Офис Джет ООД.

15. Динко Танев Михайлов
На 27 г. от Стара Загора. Студент, специалност Строителство на сгради и съоръжения във Висше строително училище Любен Каравелов - София. Производител на мебели в Труд 97 ООД.

16. Кристиян Колев Стоилов
На 26 г. от Стара Загора. Завършил е специалност Социални дейности в Тракийски университет - Стара Загора. Социален работник в Отдел Закрила на детето към Дирекция Социално подпомагане в Стара Загора.

17. Рени Йорданова Андонова
Родена в Стара Загора. Филолог по френски, английски и италиански език от Софийския университет Св. Климент Охридски. Главен експерт в дирекция Устойчиво развитие и евроинтеграция в Община
Стара Загора.

18. Добрин Георгиев Янков 
На 30 г. от Стара Загора. Завършил е Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред във Варненски свободен университет Черноризец Храбър. Управител в Медиа груп ЕООД и общински съветник от ПП ГЕРБ в Общински съвет - Стара Загора.

19. Доц. Д-р Христина Танчева Милчева
Родена е в гр. Хасково. Висше образование по Здравни грижи от Медицински колеж в Хасково, магистър по биология от ПУ Паисий Хилендарски и Обществено здраве и здравен мениджмънт. Доцент по социална медицина, обществено здраве и здравни грижи, доктор по педагогика. Директор на Медицински колеж към Тракийски университет и хонорован доцент в Медицински университет в гр. Пловдив, катедра Сестрински и акушерски грижи. Към момента е и общински съветник от ПП ГЕРБ в Общински съвет – Стара Загора.

20. Гочо Янчев Карагьозов
На 38 г. от Стара Загора. Завършил е колеж по туризъм Асен Златаров - Бургас. Висше образование по Бизнес администрация от Югозападен университет Неофит Рилски - Благоевград. Магистър по Стопанско управление в същото висше учебно заведение. Управител на Корпора – Мед ООД.

21. Д-р Мария  Живкова Желязкова
На 24 г. от Казанлък. Магистър по ветеринарна медицина от Ветеринарномедицински факултет към Тракийски университет. Ветеринарен лекар в Клиника за дребни животни, Стара Загора.

22. Петко Недялков Петков  
На 46 г. от Стара Загора. Завършил е психология в СУ Климент Охридски - София. Докторант по История и теория на изкуството.Учител в ПГЕ Джон Атанасов - Стара Загора.

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Статии с подобно съдържание

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |