Кънчо Филипов: Необходим и национален план за развитието на икономиката, приет с консенсус

Размер на буквите

Кънчо Филипов: Необходим и национален план за развитието на икономиката, приет с консенсусНашите реални обещания са: икономически растеж, работни места, доходи и стабилност. Не само, че не трябва да се допуска дисбаланс в тези виждания, но и нещо повече. В следващото Народно събрание е нужно всички политически сили да приемат с консенсус Национален план за развитие на икономиката за период от 10 години.

Това заяви по време на старта на предизборната си кампания Кънчо Филипов, председател на най-голямата извънпарламентарно представена политическа сила ЛИДЕР и водач на листата с кандидати за народни представители от 27-и многомандатен избирателен район Стара Загора. Партията се явява на изборите съвместно с партньорите си - Национален идеал за единство (НИЕ) и Българска нова демокрация (БНД).

Според Кънчо Филипов, независимо кой ще влезе в парламента, и след изтичане на мандата му след 4 години, трябва да се продължи работата по приетия план. Това ще даде сигурност за българските и чуждестранните инвеститори и за цялото общество.

В разработването на плана трябва да участват също и работодателски, синдикални, неправителствени организации и представители на гражданското общество и той да бъде приет с разбирателство.

Началото на предизборната кампания на партия ЛИДЕР беше поставено в едно от най-успешно работещите предприятия в Стара Загора - Прогрес АД, чийто изпълнителен директор Славин Янакиев е на 4-о място в листата с кандидати за народни представители на ЛИДЕР.

Аз участвам в изборите като гарант, че хората от нашия екип, които ще влязат в Народното събрание, ще отстояват принципите и обещанията, за които сме им гласували доверие, каза пред работещите в дружеството Славин Янакиев.

Листата ни е балансирана и е съставена от хора, които познават проблемите и имат капацитета да ги решават, каза Кънчо Филипов.

Всеки пропагандира, че трябва да се създават работни места, но никой не казва как. Трябва да се осъзнае, че политиците са хората, които създават подходящите условия на работодателите, за да могат да повишават трудовата заетост. И не на последно място е необходимо в политиката да влизат компетентни хора, които могат успешно да осигурят среда за развитие на икономиката, а не да мислят за лични интереси, заяви областният координатор на ПП ЛИДЕР Стоян Зайков.

Васил Донев, кмет на община Чирпан за мандати  (2003 - 2007 г.),  (2007 - 2011 г.) и трети в листата на ЛИДЕР също счита, че политиците трябва да създаде нормативна база, която да служи за развитие на българската икономика.

Кънчо Филипов, на който голяма част от професионалната кариера е свързана с енергетиката заяви, че настоящата криза в сектора не е обикновена. До голяма степен тя е провокирана от излишъка на произведена енергия в страната, заради заниженото потребление и невъзможността за износ. Заради въведената таксата за пренос токът е станал непродаваем.

В момента проектът АЕЦ Белене е безумие. Необходима е либерализация на енергийния пазар. Трябва да мислим и за енергоефективни и спестяващи технологии. Всеки вложен лев в тази посока има 30 - 40% възвращаемост. Необходимо е да инвестираме в енергийно обновление на жилищата си и в ново производствено оборудване, категоричен е Кънчо Филипов.

Мотото в кампанията на пария ЛИДЕР е: Съживяваме България!

ЛИДЕР - Стара Загора - откриване на предизборна кампания - предприятие Прогрес, Кънчо Филипов Партия ЛИДЕР откри предизборната си кампания в Стара Загора със среща с работниците от предприятие Прогрес ЛИДЕР - Стара Загора - откриване на предизборна кампания - предприятие Прогрес, Кънчо Филипов Партия ЛИДЕР откри предизборната си кампания в Стара Загора със среща с работниците от предприятие Прогрес ЛИДЕР - Стара Загора - откриване на предизборна кампания - предприятие Прогрес, Кънчо Филипов Партия ЛИДЕР откри предизборната си кампания в Стара Загора със среща с работниците от предприятие Прогрес ЛИДЕР - Стара Загора - откриване на предизборна кампания - предприятие Прогрес, Кънчо Филипов Партия ЛИДЕР откри предизборната си кампания в Стара Загора със среща с работниците от предприятие Прогрес ЛИДЕР - Стара Загора - откриване на предизборна кампания - предприятие Прогрес, Кънчо Филипов Партия ЛИДЕР откри предизборната си кампания в Стара Загора със среща с работниците от предприятие Прогрес

  • Пария ЛИДЕР се явява със своите партньори (Национален Идеал за Единство (НИЕ) и Българска Нова Демокрация (БНД) на изборите за 42-о Народно събрание под № 25 в интегралната бюлетина.

1. Кънчо Филипов, председател на ПП ЛИДЕР, председател на борда на директорите на Брикел ЕАД

2. Николай Tонев, кмет на община Гълъбово

3. Васил Донев, два мандата кмет на община Чирпан

4. Славин Янакиев, изпълнителен директор на Прогрес АД, председател на общинската организация на ПП ЛИДЕР в Стара Загора, общински съветник в местния парламент

5. Станчо Леков, бизнесмен, председател на общинската организация на ПП ЛИДЕР в Казанлък, общински съветник в местния парламент

6. Д-р Антония Петрова, лекар в Инфекциозно отделение на УМБАЛ Проф.д-р Стоян Киркович, представител на ПП НИЕ

7. Георги Димитров, психолог

8. инж.Христо Митевски, общественик, бивш зам.ген-директор на бившия завод Агробиохим

9. Валентин Вангелов, бизнесмен, председател на общинската организация на ПП ЛИДЕР в Раднево

10. Нанко Карадимов, председател на общинската организация на ПП ЛИДЕР в Мъглиж

11. Цветелин Жоевски, финансов директор на Брикел ЕАД, общински съветник от ПП ЛИДЕР в Стара Загора

12. Стоян Зайков, областен координатор на ПП ЛИДЕР

 

Партия ЛИДЕР - листа - номер 25 - Стара Загора избори 2013 Листа на Партия ЛИДЕР за парламентарни избори - номер 25

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |