Избори 2011 Още четири общини в областта смениха кметове си

Още четири общини в областта смениха кметове си

Вторник, 01 ноември 2011 г., 08:59
Размер на буквите

С по-малко от половин процент Иван Танев от Политическо движение Социалдемократи изпревари досегашната кметица на Братя Даскалови. За пръв път от 20 години насам БСП отиде на балотаж в тази община и загуби.

Двойно повече са гласовете за досегашния зам.-областен управител Галина Стоянова от ГЕРБ в Казанлък (66.56%) спрямо тези на Васил Самарски от БСП.
Господин Господинов от БСДП взе 54.61% от гласовете в Мъглиж, а досегашният кмет на Мъглиж Стойчо Цанев от БСП остана втори.
В Чирпан Кичка Петрова, издигната от БСП, победи с 57.14% досегашния кмет Васил Донев, зад когото застана местната коалиция Чирпан (ЛИДЕР, Демократи за силна България), ПД Социалдемократи, Земеделски народен съюз, ВМРО-НИЕ).
Втори мандат ще управлява в Николаево кандидатът на БСП Косьо Косев (59.79 на сто), изпреварвайки издигнатия от ГЕРБ Кольо Чергеланов.
С 52.76 на сто Станимир Радевски, издигнат от местната коалиция Обединение, в която влизат Зелената партия, Обединени земеделци и ПП Българска социалдемокрация, спечели трети мандат. Той изпревари опонента си Петър Бояджиев от друга местна коалиция - Балкан (Движение Гергьовден и ОДС - Общност на демократичните сили).
Очаквано втори мандат в Раднево ще кметува д-р Юлиан Илчев от ГЕРБ, който се наложи с 55.43% пред независимия Евелин Драганов, който получи 44.57 на сто от гласовете на втория тур.

 
Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |