Избори 2011 Живко Тодоров: Остава една крачка до успеха. Да я направим в екип!

Живко Тодоров: Остава една крачка до успеха. Да я направим в екип!

Четвъртък, 27 октомври 2011 г., 16:13
Размер на буквите
Живко Тодоров кмет Стара Загора избори

През изминалия месец поисках от Вас да подкрепите новите ни цели и да ни помогнете да изградим силен екип, който да работи за Стара Загора. Благодаря Ви за убедителната подкрепа на първия тур. Тя е важна за ускореното развитие на града и на цялата община, казва в обръщението си Живко Тодоров, кандидат за кмет на община Стара Загора, издигнат от ПП ГЕРБ.

Благодаря, както на тези 29 314 старозагорци, които гласуваха с №2 в интегралната бюлетина, така и на тези, които избраха други кандидати за кметове.

Политическите различия са важни, защото са в основата на демокрацията. Не можем и не трябва всички да мислим еднакво. Не можем и не трябва всички да сме от една партия. Уважавам вижданията и избора на всички старозагорци и заявявам, че на 31 октомври, един ден след изборите, новият кмет и новата администрация ще бъдат на града, а не на ГЕРБ или БСП.

Като кмет на Стара Загора няма никога да деля хората. Точно затова заявих ясно, че няма да водя никакви преговори за подкрепа, с която и да е политическа сила и не водих такива. Убеден съм, че партийните лидери нямат право да търгуват по между си полученото доверие и гласовете, които хората са им дали на избори.

В следващите месеци, моля старозагорци само за едно единствено нещо. Да бъдете активни и да ни помогнете, за да изградим силна общинска администрацията, която да работи еднакво добре и еднакво честно за всички граждани. В тази администрация всеки ще трябва да работи за града и да следва принципа, че в Стара Загора няма “ние” и “вие”.

Важно е да имаме енергичен старт и много силни първи месеци. Казвам Ви това, защото вече мисля за работата, която ни предстои от понеделник нататък. Голямата преднина, която ми дадохте на първия тур ме задължава да мисля по-малко за изборния ден и повече как да продължим на висока скорост в управлението на общината. Важно е да пренесем позитивната си енергия, която натрупахме по време на изборната кампания в общината.

Благодаря за доверието! Искам когато в неделя отидем до избирателните секции всички да сме уверени, че избираме кмет, който е напълно наясно, че в следващите четири години ще работи много, и който е готов да се справя в тежки моменти и в кризисни ситуации, ако и когато такива има.

Направихме първата крачка към промяна на статуквото в Стара Загора и то за добро. Изборът на старозагорци беше категоричен, добър и правилен! Сега Ви моля да направим заедно една последна и решителна крачка. На 30 октомври да потвърдим също толкова категорично избора си! Заради Стара Загора!

Живко Тодоров Стара Загора
Ключови думи:
 
Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Статии с подобно съдържание

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |