Избори 2011 Маргарита Попова: Гласувайте! Не се поддавайте на провокациите на социалистите

Маргарита Попова: Гласувайте! Не се поддавайте на провокациите на социалистите

Сряда, 26 октомври 2011 г., 20:09
Размер на буквите

Това, което правят сега кандидати от БСП, е да откажат българите да отидат да гласуват на втория тур, използвайки затрудненията във вота на 23 октомври, който за пръв се проведе две в едно. Това е част от комунистическата пропаганда, от сценария, който са подготвили, заяви вчера кандидатът за вицепрезидент Маргарита Попова от ПП ГЕРБ в отговор на журналистическото питане на Старозагорски новини - защо през последните два дни кандидати от червената партия нададоха вой за манипулация на изборите.

Моля ви, граждани, не се поддавайте на провокациите, на пропагандата на социалистите и отидете масово да гласувате на 30 октомври, призова чрез медиите Попова.

Кандидатът за президент Росен Плевнелиев, беше категоричен, че отминалият вот не е подменен. Това е позицията не само на международните наблюдатели, но и на голяма част от политическите лидери, чиито партии участваха в него.

Той обясни, че с новия Изборен кодекс законодателят е намерил начин за въвеждането на допълнителни механизми за справедливост на вота и допълнителни проверки, както и начин да икономиса на българските данъкоплатци 20 млн. лева разходи, обединявайки президентските и местните избори в едно. Това безспорно довело до забавяне на процеса по обработката на изборните книжа, но не е причина някой да тръби, че има манипулации.

Кандидатът за кмет на Стара Загора Живко Тодоров припомни, че БСП имат представители във всички секционни избирателни комисии, дори в повече, отколкото им се полагаха по квота, отстъпени им от ГЕРБ. Председателят на областния предизборен щаб Йордан Николов приключи темата с лаконичното: Прекалено е къса паметта на някои. Преди 4 години в Стара Загора същите тези хора, доказано чрез Института по криминалистика и Института по информационни технологии, манипулираха изборите в Стара Загора. За съжаление прокуратурата потули случая.

 
Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Статии с подобно съдържание

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |