Избори 2011 Росен Плевнелиев: Стара Загора трябва да избере за кмет млад човек, който да води града напред (видео)

Росен Плевнелиев: Стара Загора трябва да избере за кмет млад човек, който да води града напред (видео)

Сряда, 26 октомври 2011 г., 11:56
Размер на буквите
Живко Тодоров Росен Плевнелиев

Стара Загора трябва да избере млад човек за кмет, който е добър стопанин, който може да води града напред и да изпълнява важни европейски проекти. С Живко Тодоров ще успеем да постигнем тази модерна политика, заяви кандидатът за президент на партия ГЕРБ Росен Плевнелиев.

Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова, придружавани от кандидата за кмет на Стара Загора, издигнат от управляващата партия Живко Тодоров, проведоха импровизирана среща с търговци и клиенти на Централния кооперативен пазар в Стара Загора и пазаруваха.

През цялата кампания бяхме сред хората и оттук нататък моят дебат ще бъде само с тях, каза Росен Плевнелиев.
Кандидатите за Дондуков 2 посети и люлката на европейската цивилизация - музея Неолитни жилища в Стара Загора.

Богатото културно-историческо наследство трябва успешно да се популяризира, за да привличаме повече туристи, защото има какво да им покажем. Ще разчитаме за това и на бъдещата президентска двойка Росен Плевнелиев - Маргарита Попова, заяви кандидатът за кмет на община Стара Загора Живко Тодоров.

Росен Плевнелиев съобщи, че към президентската институция ще бъде създаде Съвет за културно-духовно развитие, който ще се занимава и с развитието на туризма.

С Маргарита Попова ще работим целенасочено за реализирането на Националния план на България 2020, който гарантира, че страната ни ще следва ясни приоритети, заяви при посещението си в Стара Загора кандидатът за президент на ПП ГЕРБ Росен Плевнелиев.

Акцентите, по които ще работим са енергийната ефективност, енергийната независимост, регионалното развитие, екология, културно-историческо развитие и всичко, което е свързано с подобряване на бизнес средата, здравеопазването и образованието. С Маргарита Попова надграждаме постигнатото. Не случайно нашата кампания стартира с Аз съм ЗА и от своя страна избирателите също гласуваха ЗА, а не против, каза още кандидатът за държавен глава.

Кандидатът за вицепрезидент Маргарита Попова подчерта, че предизборната им кампания е изцяло позитивна и това е дало своя резултат. Ние агитирахме за човеколюбие и за човещина и хората успяха още на първи тур да направят правилния избор и ще разчитаме на гласа на всеки българин, каза Попова.

Тя заяви, че като вицепрезидент ще продължи да подпомага съдебната реформа, защото за хората е много важно да усещат силата на закона е че пред нега всички са равни.

Росен Плевнелиев и Маргарита Попова запалиха свещи на Димитровден в катедралния храм Свети Димитър в Стара Загора. Росен Плевнелиев пожела около всички нас да има повече добрини, за да се постигне национално единство. На празника, на който се почита закрилникът на строителите Св. Димитър, Росен Плевнелиев и Маргарита Попова дадоха заявка да бъдат строителите на модерна България.

 


Видеото в youtube

 
Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Статии с подобно съдържание

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |