Избори 2011 Живко Тодоров: Няма да участвам в уговорени мачове

Живко Тодоров: Няма да участвам в уговорени мачове

Понеделник, 24 октомври 2011 г., 21:27
Размер на буквите

ГЕРБ спечели най-много гласове в трите най-големи общини в областта - Стара Загора, Казанлък и Раднево, а в четири отиваме на балотаж, съобщи на пресконференция вчера председателят на областния предизборен щаб на партията Йордан Николов. Според оценката му ГЕРБ направи една позитивна кампания и затова тези кандидати водят убедително.

Нашата кампания беше позитивна, честна, открита, принципна, без договорки, основана на повече срещи с гражданите.

За един месец стиснахме ръцете на над 25 хиляди граждани, чухме проблемите им и намерихме решение. Излизаме открито с идеите си и отстояваме принципите си, подчерта кандидатът за кмет на Oбщина Стара Загора Живко Тодоров. Няма да участваме в уговорени мачове, няма да търсим подкрепа от други партии, ще работим усилено, за да увеличим подкрепата на избирателите, добави той.

Живко Тодоров поздрави основния си опонент - кандидата на БСП Бойчо Биволарски, за усилията и посочи, че е очаквал този балотаж и се е готвил за него. Удовлетворени сме, но не сме самодоволни. Малко ни трябваше и съм сигурен, че ще успеем, допълни той. В отговор на журналистически въпрос Живко Тодоров поясни, че екипът в общината ще бъде променен, но за конкретни имена ще се говори след седмица.

Гласувалите за нас на първия тур показаха, че милеят за града си, а тези, които са направили друг избор, могат да преосмислят и на 30 октомври да дадат доверието си на нас. Дошло е време да се преосмисли политиката в община Казанлък, да се смени посоката на движение. Казанлък трябва да се състезава с големите областни градове и има ресурс да го постигне, заяви кандидат за кмет на Казанлък Галина Стоянова, която води с над 25 на сто пред опонента си Васил Самарски.
Като проява на високо гражданско съзнание оцени над 60-процентната избирателна активност в Раднево кандидатът за кмет Юлиан Илчев. Той изрази увереност, че и на балотажа следващата неделя активността ще бъде същата.
И тримата кандидати на ГЕРБ благодариха на хората, които са чакали на опашки, за да гласуват за тях, и се извиниха за неуредиците, довели до струпването на хора.
Според Йордан Николов фактът, че в секциите в ромските квартали на Стара Загора и Казанлък ГЕРБ има изключително ниски резултати, показва, че партията не се занимава с манипулации и купуване на гласове.

Информация: вестник Старозагорски новини

Ключови думи:
 
Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Статии с подобно съдържание

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |