Избори 2011 Живко Тодоров: Ще останем верни на позитивизма и на втория тур (видео)

Живко Тодоров: Ще останем верни на позитивизма и на втория тур (видео)

Понеделник, 24 октомври 2011 г., 15:20
Размер на буквите
Живко Тодоров гласуване

Кандидатът за кмет на ГЕРБ в община Стара Загора Живко Тодоров спечели доверието на 45% от избирателите и отива на балотаж. Той благодари за високата подкрепа, която дължи на позитивната кампания, на почтеността и на диалога с хората.

През последния месец работихме много усърдно, за да се срещнем с повече хора. Стиснахме ръцете на над 25 000 старозагорци, чухме техните проблеми и успяхме да предложим решение за тези проблеми, каза кандидатът за кмет на община Стара Загора, издигнат от управляващата партия.

Ще остана верен на позитивния тон на кампанията на ГЕРБ и ще разчитам на широка подкрепа, защото кметът трябва да бъде кмет на цялата община. Ще излезем с открито лице да поискаме подкрепата на хората и да разширим резултата, който постигнахме на първи тур, без договорки и без да участваме в уредени мачове, категоричен е Живко Тодоров.

Не веднъж съм казвал, че няма млади и стари, а можещи и неможещи и смятам, че младостта често помага, защото носи много мотивация, енергия и заряд, каза още Живко Тодоров.

Той благодари на избирателите за високото доверие, което са гласували и на кандидатите за общински съветници на ГЕРБ. Управляващата партия спечели 23 от общо 51 мандата в Общинския съвет на Стара Загора, но бъдещият кмет трябва да разчита на подкрепата на всички, защото решенията, които се вземат са от интерес на цялата община, добави г-н Тодоров.

 

Ключови думи:
 
Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Статии с подобно съдържание

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |