Избори 2011 Николай Шопов: Дори и в криза пари се намират, ако има воля

Николай Шопов: Дори и в криза пари се намират, ако има воля

Четвъртък, 20 октомври 2011 г., 20:52
Размер на буквите
Николай Шопов 54

Хора от Гражданската листа с кандидати за Общински съвет Стара Загора откриха обновения Център за психично здраве. Ние играхме като един отбор, без разлика от нашите политически пристрастия. Това е най-голямото постижение на Комисията по здравеопазване и екология в Общинския съвет на Стара Загора за изминалия мандат, подчерта Николай Шопов.

Шопов е кандидат за общински съветник от Гражданска листа с кандидати за Общински съвет Стара Загора с № 54 в интегралната бюлетина и председател на Комисията по здравеопазване в последния Общински съвет на Стара Загора.
Той присъства на откриването на обновената сграда на Центъра за психично здраве в Стара Загора. Николай Шопов припомни, че за центъра са отпуснати 50 000 лева. От приятели, дарители и благодарение на упоритостта на медицинския екип и на управителя д-р Стефан Гарванов, са събрани и инвестирани още 24 000 лева.

С парите сградата е санирана външно и вътрешно, преоборудвана е изцяло и отговаря на нуждите на пациенти, лекари и медицински персонал.

Николай Шопов

Пожелавам ви да работите спокойно и да се грижите за хората, защото на практика доказахме, че с малко средства може да постигнем високи резултат, каза Николай Шопов.
Основната заслуга за това, че пациентите ни, вече ще да посещават една напълно обновена сграда, има Комисията по здравеопазване и екология и на общинския съветник Николай Шопов, подчерта началникът на областния център за психично здраве д-р Стефан Гарванов.

Кандидатът за общински съветник от Гражданската листа Николай Шопов припомни, че общинските лечебни дружества са изключително важни и трябва да се инвестират средства за тяхното развитие. Дори и в криза пари се намират. В предстоящия мандат ще се реализира проектът, който засяга Комплексния онкологичен център, на стойност 15 млн. лева. Той вече е одобрен и ще се осъществява на три етапа.

Аз съм убеден, че ще бъде финализиран успешно през следващите години. Специализираната болница за лечение на пневмофтизиатрични заболявания също има перспектива за развиване на услугата за долекуване, т.е. и тук могат да се инвестират средства по различни програми, каза Николай Шопов.

Николай Шопов изрази надежда, че политика на бъдещия Общински съвет ще бъде поощряването на публично-частното партньорство.

Ключови думи:
 
Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Статии с подобно съдържание

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |