Избори 2011 150 579 души от община Стара Загора могат да гласуват в 201 секции

150 579 души от община Стара Загора могат да гласуват в 201 секции

Четвъртък, 20 октомври 2011 г., 20:26
Размер на буквите

Общо 150 579 са гласоподавателите в община Стара Загора, които могат да дадат своя вот на предстоящите избори в 201 избирателни секции, съобщиха от Oбщинската администрация. От ОИК уточниха, че допълнително са разкрити още 4 допълнителни секции - по една за двете болници, за диспансерите, за Затвора и следствения арест.

До 8 октомври в Общинска администрация са подадени 2443 заявления за гласуване по настоящ адрес, трима граждани на държава, член на ЕС, са подали заявление за гласуване и са вписани в Избирателен списък No 2. Своя вот ще могат да упражнят 8 столетници - 7 в Стара Загора, между които и почетният гражданин Димитър Рачев, и една жена от Богомилово.
В самия изборен ден 5 младежи от Стара Загора ще навършат 18 години. С най-голям брой гласоподаватели в Стара Загора са секции 140 и 148 в СОУ Железник, пише вестник Старозагорски новини.
В 17 от общо 50-те села в община Стара Загора ще се избира кмет на населеното място. Жителите там ще гласуват с 4 вида бюлетини - за кметове на селото и на общината, за президент и за Общински съвет. Най-голямата секция е в Дълбоки, а най-малката - в Руманя.
Със заповед на проф.Светлин Танчев в изборния ден - 23 октомври, за времето от 6.00 до 20.00 ч се забранява продажбата на спиртни напитки от магазини, заведения за обществено хранене и други обществени места, с изключение на тези, в които се провеждат сватбени и семейни тържества. Забранява се провеждането на масови прояви на обществени места, създаващи предпоставки за нарушение на обществения ред по време на изборния ден.

 
Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |