Избори 2011 ГЕРБ - Стара Загора: Листата ни с кандидати за общински съветници е балансирана и работеща

ГЕРБ - Стара Загора: Листата ни с кандидати за общински съветници е балансирана и работеща

Понеделник, 19 септември 2011 г., 16:11
Размер на буквите
ГЕРБ - Стара Загора: Листата ни с кандидати за общински съветници е балансирана и работеща

ПП ГЕРБ участва в местните избори за общински съветници в Стара Загора с пълна листа от 51 души. Над 30% от кандидатите са на възраст до 31 г. Листата е балансирана и работеща. В нея има лекари, юристи, преподаватели, изявени спортисти, икономисти и представители на бизнеса, съобщи при представянето на кандидатите общинският координатор на партията и водач на листата Емил Христов.

На представянето присъства областният координатор и кандидат за кмет на ГЕРБ в Стара Загора Живко Тодоров.

Кандидати за общински съветници на политическа партия ГЕРБ в Стара Загора


1. Емил Христов – водач на листата
На 54 години, инженер. Завършил е Висшето военно училище в Шумен и Военната академия в гр. София. Бивш военнослужещ. Общински ръководител на ПП ГЕРБ – Стара Загора.

2. Пламен Йорданов
На 30 години, от Стара Загора. Завършил е финанси в Университета за национално и световно стопанство, София. Има специализация по борси и борсови операции в САЩ. Към момента  е мениджър в „Сомони файненшъл груп” където управлява активи на капиталовите пазари и извършва финансови консултации на български компании. Организационен секретар на ПП ГЕРБ – Стара Загора.

3. Иван Велев

На 43 години, от Стара Загора. Икономист по образование, предприемач в частния сектор. Координатор за селата от община Стара Загора в ПП ГЕРБ.

4. Инж. Румяна Присадашка
Строителен инженер по промишлено и гражданско строителство от Висшия
институт по архитектура и строителство, гр. София. Към момента е управител “Съдебни сгради” в Окръжен съд - Стара Загора. Общински съветник от ПП ГЕРБ, мандат 2007-2011.

5. Тенчо Руканов
На 58 години от Стара Загора. Завършил е икономика на строителството в гр. Варна. От 2009 г. до момента е  Председател на Общински съвет, гр. Стара Загора.

6. Дарина Гайдарова
Родена е в Асеновград. От 27 г. живее и работи в Стара Загора. Завършила е учителски институт „Любен Каравелов” -  „Начална училищна педагогика“ и „Мениджмънт на образователните и социалните организации“ в Тракийския университет. Учител във Второ ОУ „ Петко Рачев Славейков”. Общински съветник oт ПП ГЕРБ, мандат 2007-2011.

7. Павел Хаджийски
На 49 години. Завършил е право в СУ „Климен Охридски”. Работи като юристконсулт в ТЕЦ „Марица изток 2” ЕАД.

8. Христо Бонев

На 64 години, от Стара Загора. Завършил е „Техникум по механотехника” в Стара Загора. Специализира „Индустриални отношения” във факултета по икономически и социални науки към ПУ „Паисий Хилендарски”. До юни 2011 г. е организационен секретар на „Клуба на Работодателя – Стара Загора”. От юни 2011 г. е пенсионер.

9. Инж. Светлана Иванова
Родена е в Стара Загора. Инженер от Техническия университет в гр. София. Икономист - специалност „Счетоводство и контрол”, УНСС - София.  Завършила е и „Основи на мениджмънта“ във Висшата школа за управление. От 2008 г. до момента е управител на „ АУТОТЕХ-СТАРА ЗАГОРА” ЕООД. Общински съветник oт ПП ГЕРБ, мандат 2007-2011.

10. Стефан Анков
На 38 години, от Стара Загора. Завършил е право във Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий”. Към момента работи като адвокат в Стара Загора.

11. Николай Диков
На 25 години, от Стара Загора. Бакалавър по „Публична администрация”
От 2009 г. до момента работи като технически сътрудник в „Ай енд Джи Брокерс”, гр. София. Национален шампион по автомобилен спорт през 2008, 2009, 2010, 2011 г. в Националния планински шампионат. Вицешампион от 2005 и 2006 г. от Националния пистов шампионат. Председател на Младежи ГЕРБ в Стара Загора.

12. Мариана Кръстева
Родена е в Стара Загора през 1960 г. Магистър по „Българска филология“ от Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий”. Магистър по „Планиране на регионалното развитие и евроинтеграция”, Тракийски университет, Стара Загора. От 2009 г. до момента е Главен секретар на Областна администрация - Стара Загора. Общински съветник от ПП ГЕРБ, мандат 2007 - 2011 г.

13. Христо Недялков
На 52 години, от Стара Загора. Магистър зооинженер, Тракийски университет, гр. Стара Загора, с допълнителна квалификация „Селскостопанска журналистика”; Магистър по „Социална работа и медиация”, Тракийски университет, гр. Стара Загора. От 1991 г. до сега е управител на собствен бизнес в областта на хотелиерството, туризма, недвижимите имоти, управлението и развитието на човешките ресурси.

14. Доц. Д-р Христина Милчева
Магистър по биология от ПУ „Паисий Хилендарски” и  „Обществено здраве и здравен мениджмънт” от Медицински университет, София. Доктор по биология и здравни грижи, и здравен мениджмънт, при ТрУ. Доцент в Медицински факултет на ТрУ. Заместник директор на Медицински колеж при Тракийски университет - Стара Загора.

15.  Гино Гинов
На 54 години, от Стара Загора. Магистър „Логистика, тилов профил” с гражданска специалност „Педагогика”  НВУ „Васил Левски”, гр. Велико Търново. От 2009 г. до момента е Главен специалист Административно бюро „Железник“ в Община Стара Загора.

16. Тодор Николов
На 49 години, от Стара Загора. Инженер по геодезия, фотограметрия и картография, Висш институт по архитектура и строителство, гр. София. От 1999 г. до сега е предприемач. Общински съветник от ПП ГЕРБ, мандат 2007 – 2011 г.

17. Диян Димитров
На 27 години, от гр. Стара Загора. Магистър по „Бизнес администрация”, специализирал е „Бизнес комуникации” в УНСС, гр. София. През 2001-2002 г. е избран за Млад кмет на Стара Загора. От септември 2009 г. до сега е  Старши експерт „Търговия“ в Търговски отдел на ТЕЦ „Марица изток 2” ЕАД.  

18. Д-р Даниел Вълчев
На 49 години, от Стара Загора. Магистър „Медицина”, специалност „Обща хирургия” и „Гръдна хирургия”. Работи като лекар, главен асистент в клиника по гръдна хирургия, УМБАЛ – Стара Загора. Републикански консултант по гръдна хирургия.

19. Маноил Манев
На 42 години, от Стара Загора. Бакалавър - „Защита на националната сигурност” в Академията на МВР, гр. София. От 2006 г. до момента е директор на Колеж по охрана и сигурност „Свети Георги Победоносец”, гр. Стара Загора. От 1992 г. до 2011г. е старши треньор на Националния отбор на РБългария по УШУ-Сан Да.

20. Станислав Стоянов
На 37 години, от Стара Загора. Магистър инженер химик, Университет „Проф. д-р Асен Златаров”, гр. Бургас. Магистър по „Мениджмънт” от Нов български университет, гр. София. Към момента е Старши специалист ремонтно планиране в “Контоур Глобал Оперейшънс България АД“, с. Медникарово (ТЕЦ Марица Изток 3).  

21. Гочо Карагьозов
На 36 години, от Стара Загора. Магистър по  „Стопанско управление” и „Публична и стопанска администрация”, Югозападен университет „Неофит Рилски”. Магистър по Туризъм „Организация и управление на хотела и ресторанта”, Бургаски университет „Проф. Асен Златаров”. От 1999 г. до момента е Управител на „Корпора Мед” ООД, гр. Стара Загора.

22. Снежана Танева
Родена е в Стара Загора. Магистър „Икономика и управление на търговията”, специализация „Мениджмънт и маркетинг на търговската дейност, Икономически университет, гр. Варна. От 2002 г. е помощник директор по учебната дейност в Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски”, гр. Стара Загора. От 19.09.2011 г. е директор на Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски“ – Стара Загора.

23. Петко Петков
На 44 години, от Стара Загора. Магистър по психология от ”СУ „Климент Охридски”, гр. София. От 1993г. до момента е преподавател в ПГЕ „Джон Атанасов”, гр. Стара Загора. Председател на АРТ клуб ВИК – сдружение „Въображение, изкуство и култура”.

24. Добрин Янков

На 28 години, от Стара Загора. Бакалавър „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред”  от ВСУ „Черноризец Храбър”, гр. Варна. От 2003г. до 2011 г. работи като мениджър в „Медиа груп”, гр. Стара Загора.

25. Соня Митева
Родена е в гр. Стара Загора. Магистър по медицина, Медицинска академия, гр. София и Ленинградски педиатричен институт, специалност „Детски болести”. От март 2011 г. е началник отдел „Последващ контрол на болнична медицинска помощ“ в РЗОК, гр. Стара Загора.

26. Росен Димов

На 24 години, от Стара Загора. Завършил е право в Нидерландия, с множество следдипломни квалификации и специализации в областта на европейската интеграция и правото на ЕС. От 2005 г. работи като ръководител на проекти с европейско финансиране.

27. Тинка Величкова
Икономист – счетоводител от Икономически университет, гр. Варна. Придобила е професионална квалификация по Международни счетоводни стандарти към УНСС – София. От 2002-2010 г. е финансов мениджър в търговски дружества. Към момента е управител в счетоводна кантора „Юнона” – Стара Загора.

28. Мариян Димитров
На 26 години, от Стара Загора. Бакалавър по „Бизнес и администрация” от Колежа по икономика и администрация, гр. Пловдив. Към момента е застрахователен брокер.

29. Ангел Филипов
На 31 години, от Стара Загора. Завършил е  „Счетоводство и контрол” в Технически университет, гр. Варна. „Френски език и култура” в  университета „Пол Валери”, гр. Монтпелие във Франция. От август 2010 г. е ревизор и финансов контрольор към отдел „Вътрешно ведомствен финансов контрол“ на Мини „Марица - Изток „ ЕАД, гр. Раднево.

30. Живко Павлов
На 28 години, от Стара Загора. Завършил е „Социална педагогика“ в ТрУ и“ Социално-превантивни и пробационни дейности” във Великотърновския университет. Към момента е собственик на  фирма за хардуерна и софтуерна поддръжка.

31.Теньо Тенев
На 38 години, от гр. Стара Загора. Бакалавър по „Политология” във  ВТУ „Св.Св. Кирил и Методий”. Завършил е магистратура по „Дипломация и национална сигурност”. Работи в „Мини Марица – Изток” ЕАД, Рудник-3, с.Медникарово.

32. Велинка Вътева
Родена е в гр. Стара Загора. Бакалавър по икономика от Техническия университет в гр. Габрово. Магистър по „Счетоводство и контрол”. От 2007 г. до момента е преподавател  по счетоводство и контрол.   

33. Тодор Шарланов
На 37 години, от Стара Загора. Завършил е „Електротехника  и електроенергетика” в Технически университет в гр. Габрово, както и „Фирмено управление” в Икономическия факултет в ТУ, гр. Габрово. От 1998 до 2011 е инспектор електрически контрол в „НЕК”- ЕАД.

34. Деян Русенов
На 30 години, от Стара Загора. Завършил е проф. гимназия по електротехника  „Георги С. Раковски” и ВСУ „Черноризец Храбър”. От 2004 година до момента е земеделски производител.

35. Любомир Атанасов

На 51 години, от Стара Загора. Завършил е ветеринарна медицина в Тракийски университет. От 2010 г. е главен специалист в АБ „Зора“.

36. Силвия Димова
На 26 години, от Стара Загора. Специалист по международни отношения от Варненски свободен университет. От 2008 до 2009 година се занимава с Покупко-продажба на недвижими имоти. От 2009 година до момента работи в Община Стара Загора.

37. Методи Марков
На 43 години, от гр. Стара Загора. Учител-треньор по лека атлетика от Националната спортна академия, гр. София. Магистър по „Публична администрация” от Академия на МВР, гр. София. Към момента е ръководител в звено „Инспекторат“ на Община Стара Загора.

38. Антоанета Терзиева
Родена е в Стара Загора. Завършила е Националната спортна академия, специалност „Треньор по художествена гимнастика“. Управител на зала и председател на Спортен клуб по художествена гимнастика „Берое“ към УСШ, гр. Стара Загора.

39. Валентин Коев
На  29 години, от гр.Стара Загора. Работил е в Германия в сферата на услугите и комуникациите. Към момента е служител в Controltest LTD.

40. Дарина Тотева
Завършила е Висш медицински институт в Плевен със специалност „Ръководител на здравни грижи” и специалност „Мениджър на здравните грижи” в Медицински университет в гр. София. Преподавател по практика в медицински колеж. От март 2011 е главна медицинска сестра на УМБАЛ Стара Загора.

41. Диана Колева
Завършила е международни отношения в Югозападния университет в Благоевград. Работи в търговския отдел на „Зоохранинвест“ ЕООД. Носителка на титлата „Мисис България“.

42. Христо Загорчев
На 55 години, от Стара Загора. Магистър по „Публична администрация”, специалност „Териториална администрация”, Варненски свободен университет „Черноризец Храбър”. Ръководител на отдел „Охрана на труда” във фирма.

43. Иво Карамитев
На 30 години, от гр.Стара Загора. Бакалавър по „Социална педагогика и психология” от Великотърновски университет „Св.Св. Кирил и Методий”. Магистър по Социология и Социална антропология - Централноевропейски университет, Будапеща. От 2011 г. работи в Дом за деца лишени от родителска грижа „Българка“.

44. Динко Терзиев
На 22 години, от гр. Стара Загора. Студент четвърти курс - „Социални дейности”, Медицински факултет към Тракийски университет, гр. Стара Загора. Професионален съдия по футбол.

45. Десислав Русев
На 26 години, от гр. Стара Загора. Бакалавър, специалност“ Компютърни системи и технологии“. Работи като сервизен техник.

46. Камен Колев
На 26 години, от гр. Стара Загора. Магистър по хидромелиореции от Университета по архитектура, строителство и геодезия – гр. София. От февруари 2010 година до момента работи като Мениджър продажби.  

47. Кристиян Стоилов
На 24 години, от гр. Стара Загора. Бакалавър по“Социални дейности“ от Тракийски университет, Стара Загора. Специалист продажби.

48.Анелия Асенова
Родена е в Стара Загора. Специалист по бизнес администрация, Европейски колеж по Икономика и Управление, гр. Пловдив. От 2006 г. до 2010 г. е национален състезател по Карате киокушин. Спортист N 1 на Стара Загора за 2010 г. От 2011 г. е инструктор по Тае-бо.

49. Христофор Славов
На 26 години, от гр.Стара Загора. Магистър „Търговски бизнес” от Икономически университет”, гр. Варна. Бакалавър – „Стокознание и митнически контрол”, Икономически университет”, гр. Варна. Специализирал е „Ресторантьорство и хотелиерство”, в Колеж по туризъм. От 2006 г. до момента е мениджър и собственик на „Славов Дизайн Студио”.

50. Петър Петров
На 23 години, от гр.Стара Загора. Бакалавър по „Международни икономически отношения” от Варненския свободен университет „Черноризец Храбър”. От 2010 г. до момента е дисководещ.

51.Динко Михайлов
На 25 години , от гр. Стара Загора. Студент във ВСУ „Любен Каравелов”, гр. София, специалност „Строителство на сгради и съоръжения”. От 2010 г. до момента е технически ръководител в „Пи Ес Ай” АД, гр. Стара Загора.

ГЕРБ Стара Загора водачът на листата Емил Христов (вляво) и Живко Тодоров - кандидат за кмет на ГЕРБ в Стара Загора
Ключови думи:
 
Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Статии с подобно съдържание

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |