УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА – ГОСТИ,

НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ИНВЕСТИТОРИ В СТАРОЗАГОРСКА ОБЛАСТ

 

Имам удоволствието чрез това издание да Ви приветствам с добре дошли в нашия привлекателен регион - част от България, с древна история, със самобитни  културни традиции и с просперираща икономика!

Убедена съм, че днес регионът предлага за Вас добри възможности за инвестиции, за осъществяване на успешен и дългосрочен бизнес.

Каним Ви да работите заедно с нас тук, в Област Стара Загора. Готови сме да приемем Вашия опит, да споделим нашия и да търсим нови перспективни възможности за развитие и интеграция към световните ценности и към европейските стандарти.

 

НА  ДОБЪР  ЧАС!

Мария Нейкова

Областен управител на Област Стара Загора

 


 

Уважаеми приятели и гости на Стара Загора,

Уважаеми представители на бизнеса,

Госпожи и господа,

 

Щастлив съм да ви представя нашия красив град, нашата община.

Стара Загора е град с хилядна история и с богати културни и образователни традиции. Днес е модерен и динамично развиващ се общински център - с икономика, която заема водещо място в България.

През последните години общината ни става все по-добро място за живеене, стремежът ни е да се утвърждава и като все по-привлекателно място за инвестиции.

Уверен съм, че от партньорството между местната власт и бизнеса печелят всички старозагорци, печели Стара Загора.

Да ви пожелаем нови успехи – за просперитета на старозагорските предприятия, за бъдещето на общината, за доброто на нашите съграждани!

На добър час!

 

Д-р Евгений Желев

Кмет на община Стара Загора

 


 

Уважаеми партньори,

 

Много български фирми натрупаха технологичните възможности и опита да работят толкова добре, колкото клиентите им и европейските пазари изискват от тях. Немалка част от фирмите, работещи на територията на регион Стара Загора, са сред водещите в България. Те имат добро самочувствие, имат и признание в най-развитите европейски и световни икономики. Но винаги трябва да бъдем критични и да се стремим към по-добро качество.

Аз Ви благодаря, че държите тази книга в ръцете си. Благодаря, че сте тук и се интересувате от възможностите за партньорство с нас, за инвестиции в региона на Стара Загора и за развитие на бизнес, от който можете да печелите.

Вярвам, че през 2004 г. ще го правим още по-добре! Заедно…

 

Митко Динев

Председател на Търговско-промишлена палата – Стара Загора