covid info

Полезни съвети и добри практики за фирмите за работа в условия на COVID-19

Вторник, 18 август 2020 г., 09:54
Размер на буквите

Полезни съвети и добри практики за фирмите за работа в условия на COVID-19Българската търговско-промишлена палата, съвместно с Фонд Условия на труд, обяви, че предоставя на своите фирми членове полезна информация и практични съвети, свързани с безопасното завръщане на работното място в условията на коронавирус. Това съобщи работодателската организация чрез сайта си Инфобизнес.

Материалите са адаптирани и преведени на база разработки на Европейската агенция за безопасност и здраве при работа и са подбрани съобразно структуроопределящите сектори и дейности на икономиката. Материалите свързани с превенция на разпространението на COVID-19 в работна среда са налични на следния линк и включват:

  • насоки, свързани с превенция на разпространението на COVID-19 в сектори селско стопанство; строителство; текстилна; шивашка, кожарската и обувната промишленост; търговия на дребно; туризъм и хотелиерство; минно дело; услуги; здравеопазване
  • ръководство за оценка на риска; мерки за физическа дистанция на работното място; инструкции за управление на отпадъци в извънредно положение.
 

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |