Новини до 3 септември 2009 г. arrow Новини до 3 септември 2009 г. arrow Съобщения и реклама arrow БИЛЛА България подарява 7 автомобила за 7-ия си рожден ден

БИЛЛА България подарява 7 автомобила за 7-ия си рожден ден

четвъртък, 04 октомври 2007 / Прочетено 4881 пъти
На 5 октомври БИЛЛА България празнува 7 години от откриването на първия си магазин в страната. По случай рождения си ден компанията подарява 7 автомобила от новия модел на Шкода - “Фабия”. За целта БИЛЛА стартира томбола във всичките си 24 магазина в страната, която ще продължи до 14 декември.

Всеки желаещ може да участва в томболата като е необходимо единствено да попълни талон с трите си имена, телефон за контакт, адрес и ЕГН. Участието в нея не е обвързано с покупка в магазините от веригата.
“Вече 7 години сме на българския пазар и се развиваме успешно благодарение на нашите клиенти. През целия този период винаги сме се опитвали да им предлагаме добавена стойност към пазаруването в нашите магазини. 7-ият ни рожден ден е един чудесен повод да празнуваме заедно с тях”, каза Емил Стефанов, изпълнителен директор на БИЛЛА България.
Имената на печелившите участници в томболата ще бъдат изтеглени през месец декември в присъствието на нотариус, след което ключовете за автомобилите ще им бъдат връчени официално.
По повод празника БИЛЛА е подготвила и други изненади за своите клиенти. Сред тях са отстъпките от 7%, 17% и 27 % за различни стоки във всичките магазини в страната. Клиентите и посетителите в деня на празника ще имат възможност да опитат тортата и да отправят своите пожелания към БИЛЛА в подготвена за целта книга.

Повече за БИЛЛА

Австрийската фирма BILLA е основана през 50-те години във Виена. През 1996 г. BILLA става собственост на германската търговска група REWE, която се нарежда на трето място в Европа и пето в света сред търговските вериги за хранителни продукти с оборот от 40 милиарда евро. В България експанзията на концерна започва през 2000 г. с откриването на първия супермаркет BILLA на 5 октомври в София За по-малко от 7 г. са открити общо 24 магазина, 7 от които в столицата. За БИЛЛА България работят над 2 200 души в цялата страна. До момента размерът на направените инвестиции в България възлиза над 180 млн.лв.Икономически портал на регион Стара Загора
 
< Предишен   Следващ >

Търговско-промишлена палата - Стара Загора   |  (c) 2000 - 2014,  www.chambersz.com - CCI - Stara Zagora / GNU GPL and GNU FDL  Поддържка: ilko gruev | стара загора |

0.006176 .