Новини до 3 септември 2009 г. arrow Новини до 3 септември 2009 г. arrow Съобщения и реклама arrow GLOBUL е подготвил поредица от промоции, съпътстващи турнето на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд

GLOBUL е подготвил поредица от промоции, съпътстващи турнето на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд

вторник, 07 август 2007 / Прочетено 8141 пъти
GLOBUL е подготвил поредица от промоции, съпътстващи турнето на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд Ние продължаваме, на което мобилният оператор е основен спонсор.


Във всеки един от 10-те града, в които ще гостуват Шоумен № 1 в България и неговият екип, в рамките на една седмица преди датата на концерта, GLOBUL е подготвил специални промоции.
От 8-ми до 14-ти август, всеки, който сключи договор за абонаментна програма в представителните магазини на мобилния оператор или в търговската мрежа на Germanos в Стара Загора, ще получи покана за концерта на Слави Трифонов.
Два дни преди концерта, специални екипи на GLOBUL ще спират случайни минувачи по старозагорските улици и ако те познаят името на някоя от песните от новия албум на Слави Трифонов, пусната им от телефон Sony Ericsson, също ще си тръгват с подарък.
Малко преди началото на концерта промо екипите на GLOBUL ще раздават талони за лотария на зрителите на стадиона. Печелившите участници в лотарията ще бъдат изтеглени на следващия ден в представителен магазин на GLOBUL в Стара Загора. А наградите ще са: 5 тениски, 3 пакета b-connect weekend+ с новия албум на Слави Трифонов и „Ку-Ку Бенд” „Ние продължаваме” и 3 мобилни телефона Sony Ericsson К200i.

GLOBUL e търговската марка, с която Космо България Мобайл ЕАД предлага мобилни телекомуникационни услуги в България. Компанията е 100% собственост на COSMOTE, мобилният оператор с най-широко присъствие в Югоизточна Европа. Към края на март 2007 г., GLOBUL има 3,4 милиона потребители, а услугите й са достъпни за 99,8 % от населението на България и на 97,2 % от територията на страната.

Слави Трифонов

Отдел Връзки с обществеността
Тел.: 0898 400193, 191, 190
Факс: 02/ 9428192
e-mail: pr@globul.bg
www.globul.bg


Икономически портал на регион Стара Загора
 
< Предишен   Следващ >

Търговско-промишлена палата - Стара Загора   |  (c) 2000 - 2014,  www.chambersz.com - CCI - Stara Zagora / GNU GPL and GNU FDL  Поддържка: ilko gruev | стара загора |

0.006321 .