Новини до 3 септември 2009 г. arrow Новини до 3 септември 2009 г. arrow Съобщения и реклама arrow Билла - България стартира конкурс за детска рисунка

Билла - България стартира конкурс за детска рисунка

вторник, 31 юли 2007 / Прочетено 5016 пъти
БИЛЛА България стартира конкурс за детска рисунка на тема Лято с Бил и Лара. Инициативата е част от лятната програма, която търговската верига провежда вече трети месец във всичките си 23 магазина в страната. В конкурса могат да участват деца до 12 годишна възраст от цялата страна.

До 26 август те могат да пресъздават весели летни случки с героите на компанията – Бил и Лара. Това е и крайният срок, в който малчуганите трябва да донесат своите рисунки в магазините на БИЛЛА в цялата страна. Десетте най-добри рисунки избрани във всеки магазин от веригата ще бъдат изложени във фоайето му. Техните автори ще получат като награда комплект учебни пособия по повод предстоящото начало на новата учебна година.
Същевременно продължава лятното турне на Бил и Лара. От началото на юни до настоящия момент веселите герои посетиха градовете Враца, Стара Загора, Пловдив, Русе, Ловеч, Габрово, Перник, София и Шумен, където забавляваха стотици деца в своя надуваем замък. Турнето ще продължи до началото на месец септември, като следващите спирки на Бил и Лара ще са в Бургас, Пазарджик, Монтана, Плевен и Сливен.

Повече за БИЛЛА
Австрийската фирма BILLA е основана през 50-те години във Виена. През 1996 г. BILLA става собственост на германската търговска група REWE, която се нарежда на трето място в Европа и пето в света сред търговските вериги за хранителни продукти с оборот от 40 милиарда евро. В България експанзията на концерна започва през 2000 г. с откриването на първия супермаркет BILLA на 5 октомври в София За по-малко от 7 г. са открити общо 23 магазина, 7 от които в столицата. Броят на работещите в магазините от веригата в цялата страна е над 2 200 души. Търговската площ на магазините е между 1000 и 2400 кв.м. Всички те разполагат с голям паркинг за автомобили и предлагат над 10 хиляди хранителни и нехранителни стоки.

За допълнителна информация:
Елица Георгиева
“Връзки с обществеността”
Euro RSCG Sofia
Т: 400 94 32
М: 0887 981 844
Е: elitza.georgieva@eurorscg.bg


Икономически портал на регион Стара Загора
 
< Предишен   Следващ >

Търговско-промишлена палата - Стара Загора   |  (c) 2000 - 2014,  www.chambersz.com - CCI - Stara Zagora / GNU GPL and GNU FDL  Поддържка: ilko gruev | стара загора |

0.006779 .