Новини до 3 септември 2009 г. arrow Новини до 3 септември 2009 г. arrow Новини arrow 20% намаление на всички стоки по случай петия си рожден ден подарява Практикер

20% намаление на всички стоки по случай петия си рожден ден подарява Практикер

понеделник, 31 август 2009 / Прочетено 3163 пъти
На 17 септември 2009 г. веригата Практикер отбелязва 5 години присъствие на българския пазар. След откриването на девет хипермаркета на територията на страната за по-малко от четири години, Практикер продължава да държи лидерски позиции в сектора Направи си сам. По повод своя пети рожден ден една от най-успешните вериги за строителни материали у нас реши да подари на своите клиенти една пета отстъпка от цената на всички стоки в магазините на Практикер, съобщиха от пресцентъра на веригата.
До момента не е имало подобно намаление на абсолютно всички артикули в нито един от нашите хипермаркети, нито в тези на нашите конкуренти. Дълго време планирахме да изненадаме своите посетители и решихме, че след като ставаме на 5 години, ще подарим 1/5 от цената на всяка една стока в деветте ни магазина, каза новият Генерален директор на Практиер Мартин Клебш и добави, че до края на месец септември клиентите могат да очакват още приятни изненади.
Празничните цени на Практикер ще са актуални във всички девет обекта на веригата от 8.30 сутринта на 31 август до 21.00 ч. на 9 септември.
Това е една отлична възможност нашите клиенти да осъществят своите идеи за домашен уют на най-ниските цени през месец септември. Нашата цел продължава да бъде да убедим своите клиенти, че ремонтните дейности могат да бъдат лесна и приятна дейност на ниска цена и високо качество, заяви по повод стартиращото намаление господин Клебш. В Практикер посетителите на магазините могат да направят своя избор за дома сред изобилие от над 50 000 артикула, множество услуги за улеснение на клиента, съвети и демонстрации на живо.
Практикер е познат на своите клиенти като компетентен, атрактивен и надежден партньор в следните области: Строителство; Бои, Домакински и декоративни стоки за дома; Инструменти Направи си сам и автомобилни аксесоари; Санитарен фаянс; Електротехника и електроника; Градински, къмпинг и сезонни стоки; Дървен материал и мебели.

* Намалението не важи за закупени стоки, които вече са намалени или се предлагат на промоционални цени.
Практикер ЕООД е част от немската верига Praktiker Group, която управлява общо над 430 магазина в Германия и още девет страни в Европа. Международното портфолио нараства с около 14 магазина всяка година. В България веригата заема водеща позиция с 9 магазина в най-големите градове и над 1 000 служители. 
За повече информация:
Посетете интернет страницата на „Практикер” - www.praktiker.bg


Икономически портал на регион Стара Загора
 
< Предишен   Следващ >

Търговско-промишлена палата - Стара Загора   |  (c) 2000 - 2014,  www.chambersz.com - CCI - Stara Zagora / GNU GPL and GNU FDL  Поддържка: ilko gruev | стара загора |

0.006992 .