Новини до 3 септември 2009 г. arrow Новини до 3 септември 2009 г. arrow Съобщения и реклама arrow БИЛЛА стартира специална лятна програма за клиентите си във всички магазини в страната

БИЛЛА стартира специална лятна програма за клиентите си във всички магазини в страната

сряда, 02 май 2007 / Прочетено 5597 пъти
БИЛЛА България стартира специална лятна програма за своите клиенти във всичките си 23 магазина в страната. Програмата ще започне на 5 май и ще бъде с продължителност 4 месеца. 
За разлика от традиционните търговски промоции, лятната програма на БИЛЛА поставя клиента в центъра на вниманието, като му предлага добавена стойност към пазаруването и му предоставя многобройни възможности да се забавлява и да печели награди през летния сезон. Активностите в програмата са насочени както към отделния човек, така и към цялото семейство.

Най-голямата изненада за посетителите на БИЛЛА ще бъде специалното печатно издание - вестника “БИЛЛА днес”. За пръв път БИЛЛА България разработва подобно издание, насочено изцяло към клиентите на веригата. Вестникът ще се разпространява безплатно в магазините на БИЛЛА всяка събота от май до август включително. Той ще съдържа актуална, полезна и забавна информация за цялото семейство. Всеки брой на вестника ще включва и специални талони, даващи възможност за пазаруване с отстъпки или участие в томболи за страхотни летни награди.

Най-многобройни ще бъдат изненадите за децата – серия комикси с героите на БИЛЛА – Бил и Лара, разпространявани във вестника “БИЛЛА днес”, които освен колекционерската стойност и забавни моменти ще им осигурят множество подаръци. Кулминацията за тях в лятната програма на БИЛЛА ще бъде турне на Бил и Лара, което ще започне през месец юни. Бил и Лара ще посетят всички магазини от веригата в страната и ще забавляват децата в своя невероятен надуваем замък. В същото време родителите им ще имат възможност да пазаруват с големи отстъпки с печелившите карти на БИЛЛА, които ще получават на касите на магазините.
Деца от цялата страна ще могат да участват и в конкурса за детска рисунка, който ще бъде обявен от компанията в края на юли.

Повече за БИЛЛА
Австрийската фирма BILLA е основана през 50-те години във Виена.  През 1996 г. BILLA става собственост на германската търговска група REWE, която се нарежда на трето място в Европа и пето в света сред търговските вериги за хранителни продукти с оборот от 40 милиарда евро. В България експанзията  на концерна започва през 2000 г. с откриването на първия супермаркет BILLA на 5 октомври в София За по-малко от 7 г. са открити общо 23 магазина, 7 от които в столицата. Броят на работещите в магазините от веригата в цялата страна е над 2 200 души. Търговската площ на магазините е между 1000 и 2400 кв.м. Всички те разполагат с голям паркинг за автомобили и предлагат над 10 хиляди хранителни и нехранителни стоки.

Икономически портал на регион Стара Загора
 
< Предишен   Следващ >

Търговско-промишлена палата - Стара Загора   |  (c) 2000 - 2014,  www.chambersz.com - CCI - Stara Zagora / GNU GPL and GNU FDL  Поддържка: ilko gruev | стара загора |

0.008970 .