Новини до 3 септември 2009 г. arrow Новини до 3 септември 2009 г. arrow Съобщения и реклама arrow Автобусен телевизионен канал се появи в България

Автобусен телевизионен канал се появи в България

четвъртък, 05 април 2007 / Прочетено 4639 пъти
Всеки от нас желае пътуването му до различни населени места да бъде приятно и забавно. Изкуство е да поднесеш по уникален начин палитра от информация и забавление.
SPIRIT MEDIA - БЪЛГАРИЯ Ви представя SKY PAL - първия автобусен телевизионен канал, който ще работи за Вас във всички междуградски и международни автобусни линии 18 часа, 7 дни в седмицата.
В програмата са съчетани информация, визуални забавления, музика, теми, касаещи всяка сфера от живота, които задоволяват и най-претенциозния вкус. SKY PAL е телевизията с най-много екрани в страната в над 1250 автобуса.
Автобусите на най-големите транспортни фирми в България, всяка от които разполага с над 100 автобуса, излъчват SKY PAL, свободнa от контрола на СЕМ. Това прави рекламата на алкохол и цигари възможна по всяко време.
Програмата ни е безплатна, както за пътника, така и за транспортната фирма.
1 250 000 е зрителската аудитория на медията, която гледа програмата ни.
Средно 270 минути на ден прекарва пред екрана нашия зрител в междуградските  автобусни линии и около 28 часа в международните, без да превключва на друг канал, което ни прави по-гледаеми от другите.
Над 57% от зрителите ни са под 34 години – най-активната потребителска група.
SKY PAL излъчва Вашата реклама върху над 2500 екрана в цялата страна, което я прави абсолютен лидер и най-голямата автобусна телевизионна мрежа в България.
4 рекламни блока достигат до максимален брой зрители на всеки час, което прави SKYPAL единствената телевизия с постоянен PRIME TIME. Това е над 90% гаранция за ефективността на рекламата Ви и познаваемостта на Вашия продукт. Само нашия зрител получава рекламни сувенири и подаръци още докато пътува. Аудиторията ни е подходящо място за представяне на вашата рекламна брошура.
За да гарантираме по висок коефициент на рекламна ефекетивност, ние работим с водещите рекламни агенции на територията на цялата страна.

Съществено място в стратегията на SKY PAL е да помагаме на нашите колеги от електронните и печатни медии, като представяме най-интересните моменти от техните предавания или анотации на списания и вестници.
Свежестта и разнообразието в програмата на SKY PAL пренасят домашния уют в автобуса – край на отегчението и скуката.
За повече подробности посетете сайта:                       
www.sky-pal.com

Spirit Media Ltd.
Галияна Арсова
Тел: 02/8856456
gsm: 0899807913
mail:office@sky-pal.com, skypaltv@gmail.com

Икономически портал на регион Стара Загора
 
< Предишен   Следващ >

Търговско-промишлена палата - Стара Загора   |  (c) 2000 - 2014,  www.chambersz.com - CCI - Stara Zagora / GNU GPL and GNU FDL  Поддържка: ilko gruev | стара загора |

0.009316 .