Новини до 3 септември 2009 г. arrow Новини до 3 септември 2009 г. arrow Новини arrow Десислава Танева ще е бъдещият земеделски министър, обяви Бойко Борисов

Десислава Танева ще е бъдещият земеделски министър, обяви Бойко Борисов

вторник, 21 юли 2009 / Прочетено 1868 пъти
Десислава Танева ще е бъдещият земеделски министър, обяви Бойко Борисов на среща с представители на земеделските производители и животновъдите. Незабавно да се обмисли интервенция на пазара. Държавният резерв трябва да се намеси на пазара точно в момента, когато това е необходимо.

Това са първите стъпки, които могат да се направят и при политическа воля да се наложат минимални цени на земеделската продукция, поискаха от Асоциацията на земеделските производители, предаде Агенция Фокус. От асоциацията казаха, че няма да предявяват каквито и да е било финансови искания към бъдещото управление. Обявиха се за ефективно усвояване на европейските средства.

Десислава Танева – кратка биографична справка

Десислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. Завършила е икономика в УНСС и право в Бургаския свободен университет. През 1997 година е назначена за изпълнителен директор на "Мел Инвест ХОЛДИНГ" АД и дъщерни дружества. Избрана е за "Бизнес дама" на 1998 г., владее английски, притежава квалификации за мениджмънт и управление. От учредяването на ПП ГЕРБ е областен координатор за Сливен. От 2007 година е председател на Общински съвет Сливен.
Десислава Танева е неомъжена и като свое хоби посочва тенис на корт.


Икономически портал на регион Стара Загора
 
< Предишен   Следващ >

Търговско-промишлена палата - Стара Загора   |  (c) 2000 - 2014,  www.chambersz.com - CCI - Stara Zagora / GNU GPL and GNU FDL  Поддържка: ilko gruev | стара загора |

0.005812 .