Новини до 3 септември 2009 г. arrow Новини до 3 септември 2009 г. arrow Новини arrow От БСП се опитаха бързо да излязат от ролята на провалили се управляващи

От БСП се опитаха бързо да излязат от ролята на провалили се управляващи

сряда, 15 юли 2009 / Прочетено 1882 пъти
Минути след тържествената клетва на новоизбраните депутати в 41-вото Народно събрание, вестник Старозагорски новини помоли за коментар двамата най-млади депутати от Стара Загора:
Иван Колев, мажоритарен депутат от ПП ГЕРБ:

"Очаквах първото заседание, в което положихме клетва, да е малко по-тържествено. Но политиката отново доминира. Очаквах и поздравление от страна на държавния глава Георги Първанов, но такова нямаше. Първото ми впечатление е, че старите муцуни в парламента са по-агресивни."

Живко Тодоров, водач на пропорционалната листа на ПП ГЕРБ:

"Политиката беше водеща, тържествеността на първото заседание на 41-вото НС остана на заден план. От БСП се опитаха бързо да излязат от ролята на провалили се управляващи и да се вживеят в ролята на градивна опозиция. Обявиха, че щели да се борят със субективното отношение към отделните общини. Това тяхно изказване беше ни в клин, ни в ръкав. Това, което правиха управляващите четири години, в първото заседание на новия парламент се разграничиха от него и сами се обявиха срещу въведените от тях порочни практики."

Иван Колев и Живко Тодоров очакват в близките дни всичките 11 депутати от Старозагорски избирателен район да се съберат в Стара Загора, за да обсъдят реализацията на идеята за създаването на старозагорско лоби и набелязването на първите приоритети. Очаква се инициатор на срещата да бъде Община Стара Загора.


Икономически портал на регион Стара Загора
 
< Предишен   Следващ >

Търговско-промишлена палата - Стара Загора   |  (c) 2000 - 2014,  www.chambersz.com - CCI - Stara Zagora / GNU GPL and GNU FDL  Поддържка: ilko gruev | стара загора |

0.005985 .