Новини до 3 септември 2009 г. arrow Новини до 3 септември 2009 г. arrow Новини arrow ТВ предаване Инициатива - 16 юли 2009 г., четвъртък (21 часа), Телевизия Стара Загора

ТВ предаване Инициатива - 16 юли 2009 г., четвъртък (21 часа), Телевизия Стара Загора

сряда, 15 юли 2009 / Прочетено 3533 пъти
Проливни дъждове, които се изсипаха в цяла България сериозно са засегнали зърнените култури по време на жътвата. Това ще доведе до големи загуби за производителите. До момента добивите са между 20 и 50% по-ниски от очакваното и ще паднат чувствително под 300 кг от декар. Качествената пшеница в страната ще бъде едва около 20 - 25%.
  • Търговско-промишлена палата - Стара Загора разработи проект за промоция на региона като предпочитана дестинация за уникален туризъм в България. Инициативата е официално подкрепена от директора на Световната асоциация на туристическите агенции (WATA) Кристин Фурние.
  • В миналото издание на предаването Инициатива представихме фотоволтаичните панели, чрез които се произвежда електрическа енергия от слънцето. Сега говорим за безспорните възможности на слънцето за осигуряване на топла вода, без използване на електрически или газов бойлер, което води до чувствителни икономии.
  • Три схеми действат в момента по оперативна програма Развитие на човешките ресурси, приоритетни оси 1 и 2. Те са за предоставяне на квалификационни услуги, обучения за заети лица и допълнителни финансови стимули за работодатели.
  • Мениджмънтът на Park Mall Стара Загора - Colliers Intarnational, организира коктейл за своите лоялни клиенти. Събитието беше подкрепено от Търговско-промишлена палата и от община Стара Загора. Гостите бяха запознати с програмата за лоялни клиенти и в скоро време те ще получат приятна изненада от търговците и възможност да пазаруват с преференции и с допълнителни отстъпки.


Предаване Инициатива е външна продукция на Търговско-промишлена палата - Стара Загора. Излъчва се по Телевизия Стара Загора в четвъртък от 21 часа, с повторения в петък от 12,15 часа и в събота от 16,30 часа.

 


Предходни броеве на ТВ предаване Инициатива

 


Икономически портал на регион Стара Загора
 
< Предишен   Следващ >

Търговско-промишлена палата - Стара Загора   |  (c) 2000 - 2014,  www.chambersz.com - CCI - Stara Zagora / GNU GPL and GNU FDL  Поддържка: ilko gruev | стара загора |

0.005591 .