Новини до 3 септември 2009 г. arrow Новини до 3 септември 2009 г. arrow Новини arrow Park Mall Стара Загора предлага преференции за своите лоялни клиенти

Park Mall Стара Загора предлага преференции за своите лоялни клиенти

понеделник, 13 юли 2009 / Прочетено 3855 пъти
Мениджмънтът на Park Mall Стара Загора - Colliers Intarnational, организира коктейл за своите лоялни клиенти. Събитието беше подкрепено от Търговско-промишлена палата и от община Стара Загора. Изисканото парти събра на просторната тераса на ресторант Фенси, намиращ се в модерния търговски център, стотици представените на бизнеса, на културата и изкуството и на различни организации.

Приятната атмосфера беше допълнена от виртуозните изпълнения на големия български музикант Теодоси Спасов и неговия оркестър, и от апетитните кулинарни изкушения и разхладителни коктейли, приготвени от домакините от ресторант Фенси и Yan Coffee Break.
Във всички градове, в които имаме обекти, много активно работим с различните общности. Стремим се да създаваме предпоставки за регулярни срещи между тях - да обменят идеи, и то в много приятна среда, каза Атанас Гаров - изпълнителен директор на Colliers Intarnational за България.
Park Mall Стара Загора работи от 8 месеца и независимо, че стартът на търговския комплекс съвпадна със световната финансова криза, неговите инвеститори и управляващи, са оптимисти по отношение на предварителните очаквания.
Проект от мащаба на Park Mall Стара Загора има срок на разработване - от 1,5 до 3 години и това е предвидено от инвеститорите. Безспорно има ефект от финансовата криза, но съществуват всички предпоставки нашият търговски център да се превърне в любимото място на старозагорски и гостите им, каза още Атанас Гаров.
Директорът на Colliers Intarnational подчерта, че търговците в МОЛ-а проявяват изключително гъвкава политика, като предлагат много атрактивни оферти и промоции и те винаги се допълват от разнообразието и високото качество на стоките.
Park Mall Стара Загора стартира атрактивна програма за лоялност, насочена към неговите специални клиенти. По време на коктейла гостите имаха възможност да гласуват за своята предпочитана марка. В скоро време те ще получат приятна изненада от търговците и възможност да пазаруват с преференции и допълнителни отстъпки.


Икономически портал на регион Стара Загора
 
< Предишен   Следващ >

Търговско-промишлена палата - Стара Загора   |  (c) 2000 - 2014,  www.chambersz.com - CCI - Stara Zagora / GNU GPL and GNU FDL  Поддържка: ilko gruev | стара загора |

0.004592 .