Новини до 3 септември 2009 г. arrow Новини до 3 септември 2009 г. arrow Съобщения и реклама arrow Застрахователен брокер Вяра открива свой офис в Стара Загора

Застрахователен брокер Вяра открива свой офис в Стара Загора

неделя, 29 март 2009 / Прочетено 4357 пъти

Застрахователен брокер ВЯРА, с любезното съдействие на Търговско–промишлена палата – Стара Загора, кани представителите на бизнеса на официалното откриването на офис в град Стара Загора. Откриването е на 9 април 2009 г. от 18:30 часа в конферентна зала на ресторант Форум.

Световната финансова криза, в която сме неволни участници, е и криза на доверието и поставя на изпитание партньорството. Но погледнато от друг ъгъл, кризата е повод всеки от нас да преосмисли дейността си, да направи подобрения, да се откаже от слабите звена и да потърси нови хоризонти.

В това начинание Застрахователен брокер ВЯРА може да бъде Ваш доверен партньор. Мисията на Застрахователен брокер ВЯРА е да направи бизнеса Ви по-стабилен при неблагоприятни ситуации, а Вашия дом и Вашите близки хора по-сигурни. И в трудни за икономиката моменти Застрахователен брокер ВЯРА предлага най-качествените продукти на застрахователния и на осигурителния пазар - при най-изгодни цени.

Всеки, който желае да бъде подготвен за неочаквани събития по време на криза, е добре дошъл на откриването на офиса на Застрахователен брокер “ВЯРА” в Стара Загора.

За участие в събитието за откриване на офис на Застрахователен брокер ВЯРА в Стара Загора е необходимо да попълните и изпратите заявка, не по-късно от 6 април 2009 г.

Стара Загора

Застрахователен брокер ВЯРА работи на българския пазар от 2000 г. Дружеството е лицензирано от Комисията за финансов надзор. Застрахователен брокер ВЯРА предлага висококачествени продукти от всички застрахователни сфери при най-добри цени. Това се постига чрез работа на много добре квалифицирани специалисти и благодарение на отлично познаване на предлаганите на българския пазар продукти.
Застрахователен брокер ВЯРА работи в интерес на клиентите си, като ги представлява при определяне на застрахователните потребности, при договаряне на най-добрите условия и тарифи и чрез съдействие при настъпване на застрахователно събитие и щета.
Предлаганата услуга е безплатна за клиентите!

Застрахователен брокер ВЯРА извършва консултиране и посредничи при следните видове застраховки:

  • на автомобили и на водачи на МПС (Гражданска отговрност, Каско на МПС, Зелена карта, Злополука на лицата в МПС, Автоасистанс)
  • на имущество
  • на отговорности (Професионални отговорности, Обща гражданска отговорност)
  • при карго превози
  • при злополуки (при пътуване в чужбина; трудова злополука; планинска застраховка; на участници в движението)
  • живот
  • задължително пенсионно осигуряване
  • доброволно пенсионно осигуряване
  • здравно осигуряване.

За контакти:
Анелия Ангелова Управител 02/ 97 97 097
02/ 97 97 079
     
Светломира Пейкова Ръководител
на офиса в Стара Загора

042/ 604 330
0878 150 755

 


Икономически портал на регион Стара Загора
 
< Предишен   Следващ >

Търговско-промишлена палата - Стара Загора   |  (c) 2000 - 2014,  www.chambersz.com - CCI - Stara Zagora / GNU GPL and GNU FDL  Поддържка: ilko gruev | стара загора |

0.006133 .