Новини до 3 септември 2009 г. arrow Новини до 3 септември 2009 г. arrow Съобщения и реклама arrow www.JobTiger.bg предложи безплатна възможност за публикуване на обяви за работа за доброволци

www.JobTiger.bg предложи безплатна възможност за публикуване на обяви за работа за доброволци

понеделник, 15 декември 2008 / Прочетено 3813 пъти
Организациите, които набират доброволци, вече имат възможност да публикуват своите обяви за работа на страниците на www.jobtiger.bg. Новата функционалност е насочена, както към тези организации, така и към потребителите на сайта, които имат желание да дадат своя принос в разнообразни общественополезни дейности. Обявите за доброволци на www.jobtiger.bg ще бъдат публикувани безплатно. 

Възможността за публикуване на обяви за доброволци е част от социалната политика на JobTiger. Тя има за цел да популяризира доброволческия труд и да подпомага активното гражданско поведение на потребителите на сайта, което се активизира с особена сила с наближаващите коледни и новогодишни празници.
Създаването на обява за доброволци става по познатия досега начин - от меню „Вашите обяви” в регистрацията Ви на www.jobtiger.bg. Можете да посочите, че набирате доброволци за съответната обява в секция „Подробности за длъжността”, поле „Тип заетост”.

 


Икономически портал на регион Стара Загора
 
< Предишен   Следващ >

Търговско-промишлена палата - Стара Загора   |  (c) 2000 - 2014,  www.chambersz.com - CCI - Stara Zagora / GNU GPL and GNU FDL  Поддържка: ilko gruev | стара загора |

0.006263 .