Новини до 3 септември 2009 г. arrow Новини до 3 септември 2009 г. arrow Новини arrow Старозагорските фирми с представяне в интернет

Старозагорските фирми с представяне в интернет

събота, 18 декември 2004 / Прочетено 104164 пъти

Изредени са сайтове на фирми от Стара Загора. Списъкът няма претенции за изчерпателност. Възможно е да са настъпили промени в уеб адресите на фирмите.

Препоръчваме да разгледате друг наш ресурс с информация за фирмите от региона на Стара Загора. Той е част от сайта на Enterprise Europe Network за Стара Загора. Можете да предложите и собствената си фирма в този каталог.

 

Списъкът (с подредба в азбучен ред) на фирми от Стара Загора със страници в интернет не претендира за изчерпателност!

Ако фирмата ви е пропусната от този списък, можете да ни изпратите адреса на вашия сайт на e-mail office@chambersz.com и фирмата ще бъде добавена.

Ако нямате сайт, но сте мислили върху преимуществата на представянето и рекламата ви чрез интернет, можете да потърсите съвет и помощ от специалистите на Търговско-промишлена палата - Стара Загора.
Звеното за уеб-дизайн може да изработи вашия сайт и да извърши всички дейности по регистрирането на домейна (име в интернет) и по хостинга (съхранение и управление на файловете на сървър в интернет). Потърсете ни!

Търговско-промишлена палата - Стара Загора
6000 Стара Загора, ул. Г.С.Раковски № 66
тел./факс 042/ 626033, 626297, 639627
e-mail: office@chambersz.com
www.chambersz.com

Икономически портал на регион Стара Загора
Последна промяна ( четвъртък, 21 януари 2010 )
 
< Предишен   Следващ >

Търговско-промишлена палата - Стара Загора   |  (c) 2000 - 2014,  www.chambersz.com - CCI - Stara Zagora / GNU GPL and GNU FDL  Поддържка: ilko gruev | стара загора |

0.004826 .