Новини до 3 септември 2009 г. arrow Новини до 3 септември 2009 г. arrow Съобщения и реклама arrow Магазините на Билла подаряват празник на децата по повод новата учебна година

Магазините на Билла подаряват празник на децата по повод новата учебна година

сряда, 10 септември 2008 / Прочетено 3339 пъти
Като истински Супер герои  ще се чувстват малките клиенти на Билла в цялата страна. Дни преди началото на учебната година във всички супермаркети на търговската верига ще бъдат поставени специални макети на Супер герои, с който всеки един от малките ученици ще има възможност да се снима.


Макетът е същият като тези, познати ни от старите филми – изобразява фигури на известни личности или приказни герои, а на мястото на лицата им има празно място и там застават тези, които позират за снимка. Така Супер макета в магазините на Билла ще даде възможност на всяко едно от децата да се почувства наистина като приказен герой, ще създаде приятно настроение дни преди началото на следващата, а за някои и първата учебна година. А снимката със Супер героите ще остави приятен спомен у всяко едно дете.
Атрактивните макети ще бъдат поставени във всички 33 търговски магазина на Билла България в цялата страна на 12 септември 2008 г. Те ще бъдат на разположение за всички желаещи да се почувстват като Супер герой до 15 септември включително. За да се почувстват като такива, децата просто трябва да придружат родителите си по време на пазаруването в някой от магазините и да имат собствен фотоапарат.


Повече за БИЛЛА
Австрийската фирма BILLA е основана през 50-те години във Виена. През 1996 г. BILLA става собственост на германската търговска група REWE, която се нарежда на трето място в Европа и пето в света сред търговските вериги за хранителни продукти с оборот от 40 милиарда евро. В България компанията навлиза през 2000 г. с откриването на първия супермаркет BILLA на 5 октомври в София. За 8 години са открити общо 33  магазина, 7 от които в столицата. До момента размерът на направените инвестиции от компанията в България възлиза на над 230 млн. лв.


За допълнителна информация:
Ралица Кръстева
“Връзки с обществеността”
Т: 02/ 400 94 36; М: 0889 517 698;
Е: ralitsa.krusteva@eurorscg.bg

Икономически портал на регион Стара Загора
 
< Предишен   Следващ >

Търговско-промишлена палата - Стара Загора   |  (c) 2000 - 2014,  www.chambersz.com - CCI - Stara Zagora / GNU GPL and GNU FDL  Поддържка: ilko gruev | стара загора |

0.006748 .