Новини до 3 септември 2009 г. arrow Новини до 3 септември 2009 г. arrow Съобщения и реклама arrow Загорка Magnum бутилка – дизайн от ново поколение

Загорка Magnum бутилка – дизайн от ново поколение

четвъртък, 08 май 2008 / Прочетено 4894 пъти
Със свежа и обновена визия се откроява величественият силует на новата Загорка Magnum бутилка. Специално за сезон пролет-лято, в началото на май, Загорка представя своята нова PET бутилка от 1,5 л. Новата бутилка е със стилен и функционален дизайн, събиращ в едно елегантност и стил, които отново подчертават лидерския дух на марката.

2008 Дизайнът на Magnum бутилката е изцяло в стилистиката на новата стъклена бутилка. PET бутилката отново е с protection cap, а долният етикет на Загорка Magnum преминава в средата на тялото на бутилката. Една от най-отличителните черти на новия Magnum е герба на Загорка – двата изправени лъва с корона и щит, които са реализирани като релеф върху тялото на бутилката.
Мотото на новата Загорка Magnum бутилка е „Дизайн от ново поколение”.
Иновативната промяна в дизайна на Загорка Magnum е логично продължение на премиерата на новата стъклена бутилка на Загорка, която бе представена на българския пазар в средата на март. Дизайнът на Magnum бутилката е изцяло в стилистиката на новата стъклена бутилка – широки рамене, издължено гърло, стабилна и здрава основа, върху която тялото е издигнато като на пиедестал. С осъвремененото лого на Загорка, бутилката Загорка Magnum запазва духа на най-българската бира, като едновременно с това -представя един дизайн от ново поколение.
Загорка Magnum бутилката, както и стъклената са разрабoтени съвместно с водещото английско дизайнерско студио Sieberthead, специализирано в продуктов дизайн.
Пускането на новата Загорка Magnum бутилка ще бъде подкрепено от телевизионна реклама, по идея на рекламна агенция Publicis, а също така и външна, печатна реклама и комуникационни материали на точката на продажба.

Още за марката Загорка
-    Марката Загорка е позиционирана в т.нар. национален премиум сегмент
-    Загорка генерира около 50% от печалбата на Загорка АД
-    Над 50% от българските почитатели на бира смятат, че Загорка е най-добрата българска бира и че тя е лидер на бирения пазар в България (Пазарно проучване на GFK България)

За повече информация: www.zagorka.bg
Икономически портал на регион Стара Загора
 
< Предишен   Следващ >

Търговско-промишлена палата - Стара Загора   |  (c) 2000 - 2014,  www.chambersz.com - CCI - Stara Zagora / GNU GPL and GNU FDL  Поддържка: ilko gruev | стара загора |

0.005474 .