Новини до 3 септември 2009 г.

Шест големи обекта обновяват облика на Казанлък

неделя, 20 април 2008 / Прочетено 4318 пъти
През 2008 г. шест са големите обекти на територията на Казанлък, които ще придадат нов облик на града и ще подобрят обслужването на населението в цялата община. За Празника на розата ще бъде открит голям търговски комплекс в ж.к. Изток, каза кметът на община Казанлък Стефан Дамянов.

На територията на бившето Инфекциозно отделение, намиращо се в централната част на града, ще се издига МОЛ, чиято РЗП на кота 0 е 6 дка, и отделно 1,6 дка са предвидени за паркоместа.
През месец май се очаква да започне и изграждането на магазин от веригата хипермаркети за хранителни стоки БИЛЛА на мястото на бившия общински пазар до автогарата и жп гарата. В нова сграда ще се премести и част от библиотека Искра, , пише вестник Национална бизнес поща. Започва изготвянето на идейния проект за изграждането на супермодерна бизнес сграда на мястото на прословутата дупка в центъра на Казанлък. Вторият голям хипермаркет Кауфланд ще се издигне в западната част на Казанлък, като до края на тази година ще бъдат положени основите му.
Икономически портал на регион Стара Загора
 
< Предишен   Следващ >

Търговско-промишлена палата - Стара Загора   |  (c) 2000 - 2014,  www.chambersz.com - CCI - Stara Zagora / GNU GPL and GNU FDL  Поддържка: ilko gruev | стара загора |

0.004882 .